Ostatni Władca Wiatru

The Last Airbender
2010
5,3 51 tys. ocen
5,3 10 1 50589
2,7 18 krytyków
Ostatni Władca Wiatru
powrót do forum filmu Ostatni Władca Wiatru

mnie się podobał.

użytkownik usunięty

powodem dla którego nie czytam komentarzy przed obejrzeniem filmu jest właśnie różność opinii, które sprawiają, że w sumie nie mam już ochoty widzieć filmu. kiedy dowiedziałam się o 'ostatnim władcy wiatru', nie miałam jakoś ochoty go oglądać, ale trochę później widziałam, że mój brat się nim zainteresował. nie pytałam go o opinię, dlatego postanowiłam przeczytać komentarze tutaj. oczywiście jak zauważyć można, same złe opinie typu 'film dla dzieci' 'efekty specjalne beznadziejne' i miliard innych takich. więc sobie odpuściłam. jednakże dziś zostałam namówiona do obejrzenia tego filmu i... naprawdę nie uważam, że był zły. nie wiem co takiego strasznego było w efektach, mnie się one podobały. z czystym sumieniem wystawiłam ocenę 8/10 i nie potrafiłabym wystawić mniejszej, bo ten film naprawdę nie jest zły. nie sugerujcie się komentarzami, jak dla mnie warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 2

to juz nawet o efekty nie chodzi ale o zdrowie rezysera kiedy poswiecil sie pracy nad tym filmem. jest to chaotyczna historia z naprawde fatalna gra aktorska. mimo wszystko obejrze kontynuacje o ile takowe beda mialy miejsce (to juz moj wrodzony masochizm przemawia)