PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631679}

Ostatni egzorcyzm. Część 2

The Last Exorcism Part II
2013
4,3 8,6 tys. ocen
4,3 10 1 8556
4,5 4 krytyków
Ostatni egzorcyzm. Część 2
powrót do forum filmu Ostatni egzorcyzm. Część 2

Po obejrzeniu 2 części warto sobie zadać jedno pytanie... Co będzie w 3 części...

ocenił(a) film na 5
drabulson

oby nie było 3 części

użytkownik usunięty
bobzong

Oby była, dwójka w przeciwieństwie do jedynki wgniotła mnie w fotel

ocenił(a) film na 5

yyyyyyyyyyyyy aha nie było żadnego strasznego momentu ;/

użytkownik usunięty
bobzong

Proponuje obejrzeć jeszcze raz. Dobrze ją wyginało, kilka momentów było naprawde strasznych, jak dla mnie, w przeciwieństwie do pierwszej części gdzie może ze dwie sceny były straszne, dwójka jest naprawde straszna

ocenił(a) film na 5

nie , dziękuje straszna klapa ten film bylem w kinie na tym i żałuje jedyna fajna scena to sam początek gdy koleś się budzi a w łózko nie jego kobieta i tyle

użytkownik usunięty
bobzong

No to widać horrory nie są dla ciebie, skoro twierdisz, że w całym filmie nie było żadnego strasznego momentu

ocenił(a) film na 5

na pewno nie tego pokroju wiec dalej czekam na Martwe zło :) to będzie dobry film

użytkownik usunięty
bobzong

Aha czyli lubisz jak krew tryska z ekranu. Obrzydlistwo

ocenił(a) film na 2

Rozumiem ,ze film mogl Ci sie spodobac ,ale dac 10/10 ????? Ty chyba nigdy nie widziales dobrego horroru

użytkownik usunięty
llorente

Dla mnie jeden z lepszych. Ja oglądam tylko horrory o egzorcyzmach duchach bądź opętaniach przez szatana/ demona, horror w którym leje się krew, bądź zabija jakiś zabójca to dla mnie obrzydlistwo i w ogóle nie jest straszny tylko obrzydliwy. Dla mnie najlepsze horory to właśnie filmy tego typu, na przykład- Egzorcyzmy Emily Rose, Opętanie Emy Evans, Egzorcysta , Rytuał z Anthony Hopkinsem. To są horrory, a nie jakaś krwawa jatka i krew tryskająca hektolitrami

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
llorente

NA przykład Mama, która ma u ciebie 6 dla mnie jest marna strasznie, w ogóle bez porównania do Ostatniego Egzorcyzmu 2

ocenił(a) film na 1

Żałuję ,że poszłam do kina. Ten film ma niewiele wspólnego z prawdziwymi egzorcyzmami. Twórcy filmu zakpili sobie z publiczności, nie postarali się nawet o efekty specjalne, nie mówiąc już o jakimkolwiek odniesieniu do tego jak to naprawdę przebiega. To była komedia, połowa osób pękała ze śmiechu.
1/10

użytkownik usunięty
Kobla

Widocznie oglądaliśmy dwa różne filmy jak dla mnie film jest niewiele gorszy od Egzorcysty bądź Egzorcyzmów Emily Rose. Też byłem w kinie i nikt nie pękal ze śmiechu. Jeden z lepszych horrorów 10/10

Nic nie było strasznego - to się okazuje dopiero na końcu... Ale film przez cały czas trzyma w napięciu. W MAMA, były latające upiory, duchy etc. Tutaj tego nie było i dobrze. Ja przynajmniej przez cały film myślałem, że zaraz coś wyskoczy. Napięcie bardzo dobrze zbudowane.

Artur7335

Oh... :/
Ja również złożyłem nadużycie, ponieważ nazwałeś mnie "kretynem".

Artur7335

Oh... :/
Ja również złożyłem nadużycie, ponieważ nazwałeś mnie "kretynem".

Cililing

To teraz poczekamy na reakcję administracji!

ocenił(a) film na 5
drabulson

hah..też się zastanawiam co będzie w 3 części..opętana siejąca zniszczenie? ;)

drabulson

Opetana rozbije sie o kartony..

ocenił(a) film na 3
drabulson

Mam nadzieję, że nie będzie. Już dawno się tak nie wynudziłem. A jeżeli jednak, to niech wrócą do poprzedniego sposonu kręcenia.