PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=460343}
4,8 1,1 tys. ocen
4,8 10 1 1117
7,0 2 krytyków
Ostatni postój 2: Nie oglądaj się za siebie
powrót do forum filmu Ostatni postój 2: Nie oglądaj się za siebie

SPOILERY!
obejrzalem dwojke po po jedynce nic nie zrozumialem. do konca nie bylo jasne o co tu chodzi i przeczytalem gdzies ze w dwojce tajemnica zostaje rozwiazana. wiec jesli dobrze rozumiem: ten psychol byl kiedys zwyklym facetem ktory przelecial zone tego pastora, za to go zamordowali i przekleli (?), ten powstal jako duch i ich powybijal a potem oni tez powstali z grobu? to mi sie kupy nie trzyma... i co to byla za rodzinka pastora? jakies zjawy czy jak? no i koncowka. niby sie go pozbyli spalajac te oczy a on i tak wraca... moze jestem durny ale za cholere nie pojmuje do konca o co tu biega. z gory dzieki za wyjasnienia.

ocenił(a) film na 1
born2run

Cudowny opis, aż się chce oglądać :)))

ocenił(a) film na 4
born2run

Nie tylko z tobą jest coś nie tak bo ja też nic z filmu nie rozumiem a szczególnie tego że spalili mu oczy a on i tak wrócil,fabuła z dupy wzięta! Pisana na kolanie.

born2run

Poczekaj na trzecią część, na pewno wszystko się wyjaśni.

ocenił(a) film na 3
thomsi

trzeciej nawet nie będę szukać. Beznadzieja...
Po masą względów

Odwoarld

żartowałam...

born2run

Marilyn też była duchem.

born2run

Ten film to wielka zagdka a co do koncowki, to ten przyjaciel co spalil ich w tym busie z tymi oczami, to wczesniej zostal zabity i dlatego moze to bylo niewazne i nie powstrzymalo tego morderce. Chociaz tez ten ludek zniknal z tej walki z bratem podczas wybuchu. Szkoda ze nie wyszla trzecia czesc, moze ona by wyjasnila cos wiecej