Ktoś już wcześniej też zauważył.Przecież skoro koleś z kamerą nie jechał i kamera nie spadła,to jakim cudem w ogóle cały wypadek.Co z tego,że tam sobie coś wyciekało,ale gdyby kolejka nie wjechała na kamerę,mogłoby sie nic nie stać.Dla mnie to podstawowy bład filmu,bez tego w zasadzie nie ma dalszej części,bez sensu.://
zgadzam sie i przez to pod wzgledem nielogicznosci ten film jest najlepszy, najwiekszy z bledow jakie popelni przy tej serii, nie wiem jak to sie stalo ze to przeszlo wogole
Dokładnie! Cieszę się, że nie tylko mnie ten błąd trapi. Bardzo wielka wada filmu to jest... ale mimo wszystko i tak się fajnie oglądało - mowa o całości.
Jakieś wielkie "arcydzieło" to, to nie jest, lecz dla samej przyjemności oglądania - ok.
Właśnie obejrzałem ten film i dokładnie o to samo chciałem zapytać.Od razu przecież wydało mi się to podejrzane, ale potem myślałem że może ten Frankie wsiadł jednak na kolejke ale wszyscy co oglądali film wiedzą jak było
Hydraulika siadała,prędzejCzy później i tak by zginęli np. na tym (nie wiem jak to nazwać) kole, gdzie "zginęła" Wendy. W ogóle większość zdarzeń w "Oszukać..." nie tylko w 3 jest almost impossible :)
No więc, gdyby Wendy i reszta nie wysiadła, to zginęliby właśnie m.in. przez tą kamere. Ale wysiadając oszukali swoje przeznaczenie, dlatego też kolejka wykoleiła się nie przez kamere, a właśnie przez wyciekający olej, poluzowane szyny. Wcale nieskomplikowane.
wszyscy nie macie racji!!!! przecież jednocześnie były uruchomione 2 kolejki, w jednej jechały na samym początku Ashley i Aslyn a w drugiej Jason z Carrie. a Frankie i jego kamera jechały tą samą kolejką co Wendy, ale przecież z tej kolejki wszyscy zostali wyproszeni, a została uruchomiona druga kolejka, ta w której nie było Frankiego!!! więc wszystko jest jak najbardziej OK :-)
P.S. ja też na początku tego nie rozumiałem, zrozumiałem to dopiero po czwartym objerzeniu tego filmu :D
no jak??
nie rozumiem... przecież to Frankie upuścił kamerę, a on siedziałw tej kolejce co wendy, a także Ashley i Alyn, czyli w pierwszej - tej, z której zostali wszyscy wyproszeni!
Czyli wracamy do pkt wyjścia, tzn. kamera nie spadła, więc dlaczego wszyscy zginęli...
ja i tak myślę, że to nie zależało tylko od kamery, ale bezpośrednio od oleju hamulcowego, kontynuuję tylko poprzednie rozważania :)
Film ogólnie świetny!! :D