Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101009
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Ja ich osobiscie kilka zauwazylam np:

1. (os3) kevin mowi do wendy ze z rollercoastera wysiadlo 7 osob jak z lotu 180... niestety ale z kolejki wyszlo 9 osob xD

2. (os3) widac jak wozek widlowy w suparmarkecie gdzie pracowali Ian i Erin jadacy bez kierowcy nagle przyspiesza gdy nie moze przejechac przez baniaki z plynem

3. (os3) julie po cieganieciu przez konia nie ma praktycznie zadnych obrazen a powinna byc ledwo zywa

4. (os2) karambol ktory widziala w wizji kimberly jest duzo dalej niz ten rzeczywsity

5. (os3) smierc murzyna (nie moge zapmietac imienia - Lewis czy jakos tak XD) jest niemozliwa z 'technicznego punktu widzenia' :P

macie cos jeszcze?? xD

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

a co do 1 punktu to on nie wiedział chyba wtedy że więcej osób wysiadło co? dopiero potem chyba zajarzyli ze było więcej ludu no chyba że siebie nie policzyli :D

InowroclawskiWilk

byc moze :P ale moim skromnym zdaniem wiedzial :P musze jeszcze raz obejzec to zobacze ;p w kazdym razie wyszlo to conajmneij idiotycznie :D:D

ocenił(a) film na 10
Empty_Line

Spostrzgawczy jesteś :) ja na większej części śmiałam się do łez ;)

ocenił(a) film na 6
roots23

ja zauwazylam tz troche bledow:

cz1: autobus przejzezdza dziewczyne, zwroccie uwage ze uliczka jest zablokowana przez cos wielkiego i zoltego wiec jak autobus mogl ja przjechac???

cz2: smierc pokona tylko smierc kliniczna, heh w pierwszej czesci chlopak (glowny bohater) zlapal za kable pod wysokim napieciem i jakos przezyl smierc kliniczna ale nie pokonal smierci.

cz2: kazdy ratownik widzac kobiete tak zablokowana jak ta babka przy kierownicy (obok glowy jakas ostra rura, a nogi zablokowane pniem itp) najpierw by wyjal z pobliza glowy tej kobuiety ta rure pozniej by kombinowal jak ja wyciagnac!!

ocenił(a) film na 6
Empty_Line

Nie wiem czy miałem bład w tłumaczeniu, ale była taka wypowiedz goscia zwiazana wlasnie z lotem 180, odnośnie tego, że właśnie Clear miała by przepowiadać wydarzenia, a jak wiemy medium był Alex. Dotego ten idiotyczny motyw z zdjęciami. Co przeszło w II części, gdy okazało się, że nie tylko mała Kimberly mogła przejżeć plany śmierci film troche stracił z swojego misterium. Każda z kolejnych części odejmowała tajemniczości i przewrotnej natury śmierci oraz sposobu jaki wykonywała swój plan. Nie liczyl się klimat tylko efektowność zejść poszczególnych bohaterów. (Patrz czarna postać obecna w I cz. przy każdym z wypadków) W cz. III przesadzili zupełnie. Wg. mnie reżyster upodobał sobie masakrowanie głów swoich aktorów, gdyż właśnie wiekszość z nich ginie w ten sposób :/ Mało orginalne, ale efektowne. Do tego ogladając to najnowsze dzieło miałem wrażenie, że film był kręcony przez amatorów a nie profesionalistów. Kiepska gra aktorów oraz zbyt duża chaotyczność akcji w filmie skutecznie zabiła radość z oglądania. Miejmy tylko nadzieje, że nie powstanie już takie "dzieło", gdyż tylko urąga pierwowzorowi. II cz. jeszcze dało się oglądnąć, było pare fajnych momentów, ale cz. III to wg. mnie strata czasu i pieniędzy :/ Radzę zaczekać na premiere DVD i spokojnie oglądnąć w domowym zaciszu. :/
Pozdrawiam wszystkich fanów FD

KAMP

co twoja wypowiedz ma wspolnego z tematem co? i sorry ale jakos nie zauwazylam kiepskiej gry aktorow.. dla mnie to byla jednyna czesc gdzie wlasnie grali bardzo dobrze, ale twoje zdanie, twoja sprawa :P

chyba mam kolejny blad z os3 - najpierw telefon ashley jest napisany na karteczce ktora dostaje wendy na zielono, a potem u niej w pokoju jest juz czerwony :D (ale nie ejstem pewna :P)

pozdrawiam!

Empty_Line

mam kolejny błąd tym razem w 1 :P

sorry ale alkochol sie nie pali.... przynajmniej w sposb ukazany na filmie ;P

KAMP

tak masz wyjebiscie zle tlumaczenie! :P ale nie ma w necie dobrych :P mecze sie nad poprawa ale nie moge sobie dac rady z gadanina Iana :P moztos pamieta albo ma dobre napisy? piszcie na gg 4812009 proszee waaaas!

masz tam wogole w tych napisach taki tekst kevina: "a może coś wbije mi się w tyłek?"?

Empty_Line

Byłem w kinie i coś takiego tam było. Pytał się czy ta śmierć będzie wstydliwa na przykład czy coś wbije mu się w tyłek. Tak to jakoś szło.

Empty_Line

Też znalazłem błąd...alkohol piszemy przez "H" ;]

sergeant_matt_baker

rany fakt :P no cóż pierdołą ze mnie.. :P

rany...