Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Film całkiem całkiem, chociarz według mnie gorszy od cz.1 i 2. Szkoda że nie ma żadmego powiązania z tamtymi częściami, i konczy się tak że chyba cz. 4-tej już nie będzie.Musze tylko powiedziec że z wszystkich 3 części ta najbardziej przypominalą horror, chociarz tak bym tego filmu nie nazywał.Może ja jestem dziwny, ale mnie te filmy śmieszyły, nie żeby mi ie podobało jak ludzie giną, ale niektóre przypadki śmierci był naprawde śmieszne(A może tylko mi tak sie wydaję)Brawa dla scenarzysty za wymyślenie przyczyn śmierci(trzeba mieć wyobranie) myśle ze to w jaki sposób gineli ludzie w 3 częsciach tego filmu jest raczej nierealne, ale kto wie kto wie co nas może w życiu spotkać:)Mimo wszystko lubie te filmy i musze przyznać że oglądalem je juz kilka razy:)

Kinomaniak16

Ja pierdykam brawa dla scenarzysty?! Po pierwsze nie scenarzysta wymyśla takie rzeczy, po drugie za co brawa? Kazdy debil moze wymyslec jakąs beznadziejną smierc. Ja wymysliłem ze siedze przed kompem i wylałem Cole na myszke dotykam myszki i jebudu! I co juz jestem reżyserm czy według ciebie scenarzystą:P Dla mnie film do bani 1/10.

dragon_28

No tak, niby masz racje, ale te przypadki musza być chociarz troche wiarygodne, a wylanie coli na myszke raczej nic nie spowoduje(wiem z własnego doswiadczenia)A jeżeli Tobie nie podobają się tego typu filmy, to nie krytykuj inych.A jeżeli juz to po co wylewac na myszke, znacznie ciekawiej było by wylać na komputer.

ocenił(a) film na 10
dragon_28

Hehe, przeczytaj to co napisałeś bukervii: " każdy debil może wymyśleć jakąś beznadziejną śmierć, ja wymyślilem ..."
Tak jak napisła Kinomaniak16 od wylania Coli na myszkę nie umrzesz, nie przesadzaj.
A twój pomysł nie jest rewelacyjny, a do reżysera to zapewne daleka twoja droga, więc nie bądź taki do przodu ...

A film jest suupeerrr, a pomysly na śmierć bohaterów filmu nie są taką prostą sprawą, że każdy może takie coś wymyśleć, bo widać po tobie, że chyba jednak niee...