Po prostu nie wiem jak to się stało, ale trójka naprawdę przebiła swoje poprzedniczki. Zabawa przednia, dużo emocji, wszystko dopracowane na ostatni guziczek, dobre dupencje, świetne efekty specjalne, szybkie tempo --) po prostu film w dychę!
Kolega dobrze mowi 3 to taki gniot ze szkoda gadac,2 byla juz sporo naciagana a 3 totalna lipa-jesli ktos wydal pieniadze zeby ogladac to w kinie i jes zajarany to sorry.Tak naprawde nic sie tu qpy nie trzyma-ladniejsze qpy leza na chodniku-szkoda gadac-aktorzy,rezyser spal podczas krecenia a cenariusz pisal prawdopodobnie zalozycie tego posta
Jedynka była znośna, dwójka śmieszna, trójka żałosna... Nie polecam ani jednej sekundy tego badziewia. :/
Byłem w kinie i smiałem sie w głos z banalności tego filmu...
Już dopełnieniem wszystkiego była scena w metrze. :roll: Jedyną sceną , która była w miare ok była scena w solarium , ale to też żadne Everesty...
Ja ten film oceniam (łaskawie) 5.5/10
ELLO!!!LUDZIE WY CHYBA NIE WIEDZIE NIC O ŻYCIU!!
KAŻDY MA INNY GUST I KAŻDEMU PODOBA SIĘ COŚ INNEGO.MI SIE TEN FILM OSOBISCIE PODOBA!!
I NIE INTERESI MNIE TO ZE JAKIMS SNOBOM SIE NIE PODOBA, BO ONI CHYBA NIE ZNAJA SIE NA FILMACH!!!
I NIE PRZEJMUJ SIE GLUPIMI KOMENTARZAMI ;)
POZDRO :*
zgodzę się , że każdy ma swój gust - ale ten film obiegtywnie jest gniotem więc nie ma się czym tak ekscytować.
No mnie sie bardzo podobał ten film był wyrabany z zagadka i wogóle fajne śmierci te zdjęcia scenariusz na prawde spox =D
Film poprostu wieje nudą. Mało emocji, zrobli go chyba w miesiąc. Efekty specjalne to dno. Dialogi sa bezsensu. A śmierci są śmieszne. Ja daję 1/10. Kązdy ma swój gust, ale prawda jest taka ze kazdy, kto sie zna na filmie uzna to za badziew.
Taa, a niby każdy film z Twoich "ulubionych" jest dobry...
Mi się trójka podobała. To nigdy nie miał być jakiś ambitny film, ale typowy film rozrywkowy. Nieźle się na nim bawiłam, więc spełnił swoją rolę. Nikt mi nie wmówi, że nie znam się na filmach, tylko dlatego, że akurat ten film mi się spodobał.
Rzecz w tym, że na tym filmie smiac mi sie chcialo. Smiech i znurzenie to uczucia, których doznawalem podcza seansu :P
z tego wziosek że nie znasz się na filmach. ja przez cały seans nawet na chwile nie oderwałem oczu od ekranu, ten film wciągnął mnie na maxa, bardzo mi się podobał :)
Horror ma za zadnia przestarszyć widza. Na tym filmie nie bałem się ani troche. Najbardziej zdenerwowały mnie nudne i bezsensowne dialogi. Pierwsza część była dużo lelpsza. Zawiodłem się na tym filmie. :/
a mi sie tea czesc podobala bardziej od poprzednich, ha! wciagnela mnie.
horrory powinny straszyc, ale ostatni raz tak naprawde (nie liczy sie podskakiwania na krzeslach w glosnych momentach...) to balam sie na 'Duchu' Spielberga w wieku 10 lat. Ah...
Dla mnie horror powinien po prostu zainteresowac i wciagnac, a ta czesc jako jedyna z serii tego dokonala^^
Mi się film podobał, ale twórcy wyraźnie poszli na łatwiznę. No bo ileż razy można oglądać np. zmiażdżone czy ucięte głowy? Najlepsza była scena w solarium, ot co. Niegłupie też było, jak te gwoździe przeszyły babce głowę :).
Ale poza tym wieje raczej nudą, nie ma już Tony'ego Todda na miejscu Bludwortha, tylko jakiś przygłup, w ogóle-oceniam pierwszą część-7.5/10; drugą-8/10; trzecią-7/10, z wyjątkiem na dwie wspomniane wyżej przeze mnie sceny.
nie masz racji. Te gwoździe byly po prostu genialne, tego jeszcze przecież nie było (w odróżnieniu od zmiażdzonej głowy)
a scena w solarium to po prostu majstersztyk
Ja z wami nie moge! Jaki majsersztyk?? To zupełnie nierealne. Wiem, że w horroach nie wszystko musi byc realne, ale scena w solarium jest przesadą! Chyba zapomniałem jeszcze dodać, że film jest beznadziejny pod wzgędem aktorstwa. Ale jak sie komuś podoba to rezygnuje z otwierania wam oczu bo już nie mam siły :) Pozdrawiam :P