Ta część baaardzo mocno mi się spodobała, to była moja pierwsz część, którą w kinie obejrzałem ;P;P;P. Naprawdę MOGę GO WAM POLECIć!!!!!!!!
(a ciekawe czy będzie 4???) ;P;P;P
lepiej zeby 4 juz nie robili , bo szczerze mowiac to szkoda tej , bo jakos taka troche kiepska byla, ale coz o gustach sie nei rozmawia wiec ciesze sie ze wywarla na tobie takie wrazenie :P powodzenia przy kolejnych :P
Autora topicu, poza horrorami, kręci również Harry Potter... mała rozbieżność gustów. A jeśli rajcuje cię bezmyślne kino, w którym trup ściele się gęsto i leją się hektolitry krwi, to lepiej idź do specjalisty...
Misiu, 3/4 filmów w twoich ulubionych to produkcje, w których trup pada średnio co minutę, wiec nie wiem o co ci chodzi z tym specjalistą.
Maćko a co Ci do tego że komuś się podobał ten film ? Jeżeli komuś się to podobało to jego sprawa... Każdy ma swój gust. Masz w ulubionych Constantine choć dla mnie ten film był beznadziejny! I co dopierdalam się do tego? - Nie! Więc nie każ komuś iść do specjalisty tylko dlatego że podobało mu się Oszukać Przeznaczenie 3. To Tyle.
Wracając do tematu to trzecia część mi się podobała... Mimo że nie wnosi nic nowego... Chcicałbym by powstała 4 część :) Pozdrawiam.
No wiesz? Mała rozbieżność zainteresowania filmami to u mnie zawsze była, ale nie wiem cy wiesz, łatwo jest się mnie przestraszyć (lol)!!!!!!!
Więc jednak nie będę chyba potrzebował rady specjalisty ;P;P;P
mi również ta część podobała. Była gorsza od 1 lepsza od 2.
Ale nie chciałbym aby czwarta część powstała, powinni to zakończyć tak jak jest taka trylogią....XD
Jeszcze nie oglądałam, ale opoz obiecał, że pomyslimy o tym :P Spodziewam się i tak sie nastawiam, że zwyczajowa 3 część czegokolwiek nie okaże się chryją...
To jest kino rozrywkowe i nie obchodzi mnie czy bedzie gorsza bo rozmumiem ze jakby mieli zrobic kolejna czesc Mtrixa lub LOtRa to bylaby mozliwosc ze zwala cale serriie ale w przypadku OS to IMO zadna czesc nie byla wybitna, to tylko kino rozrywkowe i powinno byc wiecej takich filmow ktore sa czysto rozrrywkowe i nie trrzeba sie dopatrywac zadnych ukrytych znaczen i wogule.
Powinni zrobic nastene czesci bo chce jescze zobzczyc jakie nowe metody usmiercania bohaterow, autorzy wymysla.
dla mnie moze byc jeszcze z 10 czesci, ale zapewne po 5 bym wysiadla - w koncu jak oryginalnie mozna jeszen usmiercac? heh choc po tych filmach mozna sie wiele spodziewac (jezeli chodzi o sposoby zgonow xD)