Cienka gra aktorska oraz cienkie efekty gore, nie wspomnę już o reżyserii, oraz scenariuszu. Akcja filmu bardo wolno się toczy i wolno się rozkręca. Dwie poprzednie części to perełki wśród horrorów, a ta nie dorównuje im do pięt. Stanowczo odradzam ten film.
Każdy ma swoje zdanie według danego filmu, jeden mówi że jest dobry, a drugi że zły.
Poprzednie części to perełki?Pierwsza część to mikroskopijny kawałeczek perły w wielkim gównie czym jest ten film i pewnie cała seria tych kiepskich komedii...
Ty za to wiesz co to dobry horror nazywając perełkami dwie poprzednie części tego chłamu.Jeśli to są perełki to ''naszyjnik filmowy'' zrobiony z takich właśnie ''perełek'' rozpadł by się przy pierwszym dotknięciu.Te filmy są genialne...jeśli leżą zakurzone w kącie...
Gdyby istniał taki naszyjnik nosiła, by go sama Meryl Streep, a rozpadł, by się wtedy gdyby dotknął go taki koleś, który nazywa "Oszukać przeznaczenie" komedią.
Twoje zdanie :) 1 zasługuje na 6/10 za ciekawy pomysł... reszta to 5/10 i tyle :P
Nie nazwałem go dosłownie komedią bo to zupełnie inny gatunek filmu,ale tak czy siak szmirowaty.Po prostu jedynka tak mnie bawiła,że w którymś momencie wyłączyłem ją z głośnym śmiechem.W dzisiejszych czasach na sto wychodzących horrorów może z 10 jest dobrych,bo reszta to albo tania chała,albo zgapka,albo przepłacony szajs za grubą forsę,albo kiepski remake...Meryl Streep?Nie dotknęła by go nawet kijem od szczotki.''Oszukać Przeznaczenie''to przykład ''filmu'',którym podniecają się ''koneserzy'' horrorów,a później kłócą się o niego z zażartością patrioty...
Dobra, nie chce mi się dalej kłócić o ten tytuł, trójka jest do bani, a reszta moim zdaniem ciekawa, to twoje zdanie jak uważasz że dwie pierwsze części są do bani. Pozdro. i zapraszam namojego bloga.