Wszystkie części Oszukac przeznaczenie są cudowne.Ta serio to najlepsze filmy wszechczasów.Mam nadzieję że powstanie jeszcze czwórka!!! Pozdrawiam :*
Buahahahahahahahahahahh dawno się tak nie uśmiałem.
O ile pierwsza była ciekawa i miała pomysł o tyle 2 miało już tylko fajną rozpierduche na autostradzie, potem powielało pomysły, aż się żygać chciało. Trójce daleko do efektownośći 2, a pomysł jest już przezuty jak guma. Pozostaje tylko pogratulować Ci gustu filmowego, a przy takim filmie także intelektu.
Redgard są gusta i guściki.. o gustach sie nie dyskutuje! a zwłaszcza z osobą która gustu nie posiada! i mam na myśli Ciebie! zaaaaal
też Cię pozdrawiam. A i włącz tv4 o 23:00 z tego co widze twój ulubiony zapwewne BIgrother się zaczyna, będziesz miała uczucie spełnienia. Jeśli o gustach się nie dyskutuje to niech będzie wątpliwy intelekt. Twój zapewne też, ot co. W ulubionych masz naprawde genialne perełki takie jak "ja wam pokaże" czy "droga bez powrotu 2" więc śmiesznie wypadasz próbująć wmówić mi ze nie mam gustu:D HAhahahahaha, dziei Tobie drugi dzień mogę się konkretnie pośmiać z kolejnej inteligentej wypowiedzi.
A jesli chcesz wmówić komuś że ten film to coś wiecej niż średniak, proponuje wyłączyć MTV i BigBrothera, przestać katować starą baśń albo straszny film 4, które masz w ulubionych i zacząć się uczyć w szkole i poznawać kulture, troche dalej niż, sklepy z ubraniami, bądź monopolowy.
hahaha.. chociaż raz w życiu napręż ten mięsień nazywany mózgiem, którego u ciebie nastąpił deficyt!! te filmy ktore mam w ulubionych wcale nie znaczą ze to są moje filmy które sobie cenie! wrecz przeciwnie to filmy ktore ogladalem! zwróc uwage iż film pt. "Ja wam pokaze" ma ocene u mnie 2/10 a to znaczy ze film był do dupy nie podobny! glupszej wypowiedzi w życiu nie slyszalem! Podejrzewam że gdybyś chlopie nie miał tabliczki na swoich drzwiach wejściowych to pewnie byś nie wiedzial jak sie nazywasz!
a to że mi sie podoba i innym "oszukać przeznaczenie3" to moja i innych sprawa a tobie nic do tego! jesteś tylko żałosną namiastką człowieka! podobno nic co ludzkie nie jest obce, wiec ty chyba jestes jakas zmutowana gnida piszac takie glupoty i oczerniajać mnie i innych w ten sposob! ogarnij sie troche..
Ej uspokujcie się! trzecia część jest dobra ale nie aż tak dobra jak 1 i 2 a skoro ty uważasz inaczej to niewyzywaj odrazu ludzi i niemow ze odrazu ogladają bigbrothera czy co tam tylko poleć jakiś film który ty uważasz za dobry... takie to trudne? ja dałem 8/10 bo film był bardzo dobry... AA i przepraszam za swoje błędy ort. ale ja już tak mam:) Pozdrawiam BaRt
alez ja jestem spokojny:) to poprzedniego mówce ktory nabija sie z forumowiczów ponoszą hormony! :)
może nie jest tak fajna jak jedynka ale napewno jest dobra :) mnie tez sie podoba ta część :) wszystkie 3 mam na Dvd :)
ja oglądałam 1 i 3 część, uważam, ze 3 częśc była lepsza. Moze dlatego, ze grała tam moja ukochana aktorka- Alexz Johnson. Szkoda, ze nie miałam okazji obejrzec 2 części. Może mi ktoś powiedziec o czym ona jest??