Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Może ktoś mnie oświecić i powiedzieć na czym to się skończyło? Widziałam tylko że ta dziewczyna weszła bodajże ze swoją siostrą do metra i ... co się stało dalej?
Z góry dziękuję za odpowiedź :)

ocenił(a) film na 6
lily_kc

No więc, Wendy wsiada do metra z przyjaciółmi. Znowu zaczyna mieć złe przeczucia(jakiś koleś śpiewa piosenkę, która towarzyszyła Wendy wcześniej), po chwili wsiada jej siostra. Rozmawiają, ta tłumaczy, ze to już koniec itp. Wendy zauważa, że w metrze jest także Kevin. Znowu dochodzi do katastrofy jak na początku. Pociąg rach ciach i po wszystkim. Okazuje się, że była to kolejna wizja Wendy. Wendy, Julie i Kevin próbują wydostać się z pociągu. Na tym się kończy.

Iraheta

wielkie dzięki :)

ja oglądałam jakąś 'uboższą' wersję bez końcówki.

jeszcze raz dziękuję.

użytkownik usunięty
Iraheta

to chyba jeszcze nie byl koniec ;P w mojej wersji probuja sie wydostac ale po kolei giną i pozniej juz pociag jest caly roztrzaskany a na torach siedzi wendy z polamana noga i slyszy nadjezdzajacy pociag. oglada sie i widzi pociag zblizajacy sie wprost na nia. i na tym sie konczy :)

ocenił(a) film na 8

Doma114 tak było w jej wizji. Charlie ma rację, dobrze pisze ;)

ocenił(a) film na 10
lily_kc

pozniej tam jechali i Wendy zauwazyla Kevina i znow miala wizje ze zgina wszyscy razem z nia... ale pozniej jak bylo juz na koncu i juz bez wizji to zgaslo swiatlo w metrze i byl koniec filmu wiec nie wiadomo czy ocaleli czy jak.... ale ogolnie film extra jest ;D

lily_kc

Wendy weszła do metra ze swoimi przyjaciółmi, jakiś koleś grał na gitarze i śpiewał piosenke którą Wendy słyszała wcześniej, znowu miała złe przeczucie lecz gdy chciała wysiąść ludzie ją popychali i nie mogła, aż w końcu wsiadła jej siostra. Wendy powiedziała jej że ma znowu złe przeczucia, jej siostra na to, że puki ona i Kevin nie zginą to Wendy nie ma sie co bać, po chwili widać Kevina. Cała trójka w jednym pomieszczeniu ... na szynach był jakiś baton i szczur, metro na to najechało i katastrofa ... wszyscy umierali po kolei, najpierw siostra potem Kevin ... Wendy ockneła się ze złamaną nogą, wszyscy wokół niej nie żyli, za chwilke patrzy na w prost i metro jedzie na nią. Bach, to tylko wizja ... znowu jest w pociągu z wszystkimi i widzi kevina, podchodzi do niego mówi że znowu ma złe przeczucie, dodaje przy tym "Takie jak wcześniej" ... kevin na to "No nie, znowu !" próbują zatrzymać pociąg ale to nic nie daje. I koniec filmu ... czyli zgineli ale już tego nie pokazywali ....