Nie wiem jak Wy, ale ja mam czasami tak że w horrorach przypada mi do gustu jakaś postać i nie chciałbym żeby ona zginęła :] Ogólnie to główni aktorzy zawsze przeżywają, ale w tym filmie wiadomo było że przeznaczeniem każdego bohatera była śmierć na rollercoasterze. Więc pozostało mi tylko oglądać kto jak zginie...
Mi osobiście najbardziej przypadła do gustu Erin ( Alexz Johnson ), lubie takie dziewczyny... pozdrawiam. :]
he he owszem Erin była fajna :P i Kevin xD Ian na początku też był w porządku, potem zrobił się trochę "straszny" co nie zmienia faktu ze film był śmieszny xD. A tak a'propos Iana jeszcze, dobre przemowienie wyglosil na pogrzebie! ;D Murzyn też był fajny szczególnie kiedy krzyczał pieprzyc śmierc a potem zmiazdzylo mu łeb :D Ogółem jednak wybierając - Kevin ("a może coś wbije mi się w tyłek?" - genialny tekst :P)
Taaa... Z Ian'em i Erin na bank mógłbym trzymać... W 100% to osoby w moim guście :] Ian miał fajne spostrzeżenia co do śmierci :] No jego przemowa na pogrzebie rzeczywiście dobra :)
he he owszem rzekłabym moje klimaty ale kevin i tak rządzi - nie wiem czemu, on był sympatyczny i głupkowaty sam z siebie :P
ian ogółem rzucał dobrymi tekstami - racja :D
nie nie! he he nie o to mi chodzi :P ja nie jestem z tych dziewczyn co to zobaczą jakiegos aktora, czy inną sławną postac i mowia ze go kochaja ze chca z nim byc itepe... buah to żałosne :P a postac Ryana Merrimana po prostu przypadła mi najbardziej do gustu w Oszukac Przeznaczenie 3 :D
he he no jasne... to znaczy mysle ze to dobrze.. :P rany jaka ja skromna :P
nie no po prostu dla mnie to jest kretynizm; mozna kogos lubic, ale zeby od razu snuc jakies kretynksie plany.?.. Nigdy. xD
Też jestem taki skromny ;-) Rzygać się chce jak te pustaki wypisują " koffam go , jest śliczny " na przykład o Billu z Tokjo Srotel czy jak to tam leci :)
he he dokładnie o tym samym pomyślałam - Tokio hotel ;D Żenada, po prostu; inaczej się tego ujac nie da :P Nie chodzi mi o to ze tego sluchaja bo to ich prywatna sprawa, ale zeby byc az takimi bezmozgami i to jeszcze monotemtycznymi? Straszne. Teraz całe to Tokio Hotel można znalezc wszedzie a ich fanki...albo raczej fanatyczki przyprawiaja mnie o mdlosci.
Jak ty wogole masz na imie co? :P
dobra nie komentuj mojej glupoty zwiazanej z pytaniem o imie :P:P
Norbert.. He he grunt to uprzednie sprawdzenie a potem pytanie. Cóż... Nie każdy może miec mozg xD Zgubiłam gdzieś mój... może widziałes?? xD
No te fanki jeszcze się uważają za jakieś puNki... a tak naprawde to PSEUDO ROCK-GIRLZ ! :-) zgroza :]
Właśnie chciałem powiedzieć że informacji należy szukać na moim blogu :) ;)
nie no punkowy jak cholera... xD jestem ciekawa czy wogole wiedza co to np. Sex Pistols czy The Clash, o Exploited czy The Damned nie wspominajac...
wiesz ale 'najwazniejsze ze kochaja Billa albo Toma i tyle xD'
A ty czego sluchasz? (he he tego chyba nie ma u Ciebie na blogu :P)
Ale rozkręciliśmy temat ;) Muzyki słucham różnej... Najwięcej to rocka, punku, popu... Raz po raz trip-hopu, r'n'b i gotyku :) Wiem niezła mieszanka ;)
great :P ja raczej "siedze" w klimatach punk, rock, emo no i wiekszosc tych pop-rockowych kawalkow mi pasuje :P
heh nasza rozmowa jest bardzo "na temat" xD, ale co to komu szkodzi? :P
No wiesz czasami znajdzi się jeden z drugim i napiszą że o takich pierdołach to se możemy gadać na czacie i mamy nie zaśmiecać forum :D Olać To ! :D
he he bardzo dobre podejscie, moja krew! xD
Skad wogole jestes? xD
Okey ide spac, do zobaczenia, pozdrawiam! xD
"pan" - nie postarzaj mnie ;) Wystarczy Norbert bo Norbi nie lubie :) A lat kończe 17 w kwiecietniu :]
A juz myslalam ze starszy jestes. A to 'pan' to tak z przyzwyczajenia xD Taaak, do mnie proszę się pod zadnym pozorem Monia nie zwracac bo pogryze ;D
A fuuuuj :P Nawet bym się nie zwrócił z txtem " Monia " bo to głupie :) " Monika " wymiata :P
no to bardzo dobrze... niestety 'męczę sie' z pozbyciem zwrotu Monia od jakis 4 lat... ludzie nie moga przestac mowic tak do mnie.. łącznie z nauczycielami. rozszarpie ich kiedys :P
ja tez bym w zyciu nie powiedzila Norbi - brzmi rownie idiotycznie jak Monia i bardziej pasuje mi do psa niz czlowieka.. sorry :P jestem okropna wiem :P
trudno go piosenkarzem nawet nazwac :P
tak zdecydowanie NORBERT brzmi o niebo lepiej :D
która czesc oszukac przeznaczenie podobala ci sie najbardziej? (mam nadzieje ze to nie bylo nigdzie napisane xD)
hehe :-)
Oglądałem tylko drugą i trzecią część, ale obydwie mi się tak samo pdoobały... Choć w trzeciej są fajniejsze postacie :)
trzecia była dla mnie najlepsza, sama nie wiem czemu. moze rzeczywiscie z pwodu postaci :P w drugiej cholernie naciagane bylo to, ze ci wszyscy mieli cos wspolnego z lotem 180 - jak to ktos napisal w recenzji "brakuje tylko, zebyśmy dowiedzieli sie ze sa rozdzielonym rozdenstwem z sierocinca - nie no ty bylo niemozliwe bo jeden z nich byl czarny xD"
o serio? heh nie wiedzilalam :P
ogladalam juz dawno, i ponownie wczoraj, bo jestem 'zlodziejem' i sobie sciagnelam. :P
swoja droga w rojce bylo sporo kertynkich bledow :D np z tym wozkiem widlowym (czy jak mu tam) w supermarkecie gdzie pracowali Ian i Erin. Wozek nagle zaczal sam przyspieszac jak nie mogl przejechac po pojemnikach z plynem :P
Ja też ściągam :P No co tak najłatwiej ;)
Co do wózka widłowego to to się nazywa magia :]
a idiotyzm tekstu Kevina to też magia? xD
powiedział ze z rollercoastera wysiadlo 7 osob jak w locie 180 (wiadomo 1 czesc) a tak na prawde wysiadlo 9 ;D
poza tym julie po tym calym ciagnieciu przez konia nie miala praktycznie zadnych obrazen :P
he he wózek widlowy i tak rządzi!
p.s. musze jeszcze zbadac sprawde ashley i ashlyn - czy rzeczywiscie ta pólka była rodzajem zatrzasku - ależ ja sie lubie czepiac :D :D
Oooooo widze że przeczytałaś ciekawostki związane z filmem :P
Co do Ashley i Ashlynn to jak ta blondyna położyla ten soczek na polke to kapaly malutkie kropelki, a po chwili od razu zaczelo lecieć tego pelno... :)
ja je no hmm zauwazylam :P i mialam zamiar dodac, ale oczywiscie nie wyszlo bo nie podalam strony :P wiec proboje jeszcze raz
a no wiesz to tez jest magia :D
blad jest tez w 2 - w wizji dziewczyny karambol jest znacznie dalej od miejsca w ktorym potem sie znjaduja gdy dziewczyna zatrzymuje samochod w poprzek drogi :D
Rzeczywiście jesteś dokładna :) ale to dobrze... czasami źle ;) Ale zmęczony jestem :/ ja nie wiem śpie długo , ale funkcjonuje tak jakbym nie spał pół nocy :/
ja mam ten sam problem choc u mnie dziala to jeszcze na przemian z mala iloscia snu a duza aktywnoscia :P
nie moze byc az tak zle :P
tak to ewentulanie moze wygladac moja wychowawczyni i nikt poza nia! :P
(jak mi sie ten wpis po raz kolejny nie doda to sie powiesze wrrrr)
no chyba aż tak źle nie jest ;) no moja wychowawczyni jest okropnym bitchem! ;/ dodał się :) to znaczy że jeszcze bedziesz w krainie żywych ;)
moja niestety jest i to straszna! czepia sie mnie o skarpetki w paski i jedyne co robi to drze morde... ech ejszcze tylko 3 miesiace ::P
no fakt pozostaje z wami :D
Moja się czepia tego ze zdarzy mi się uciec z lekcji... To tylko szkoła ;) Nic mnie w niej nie trzyma poza tym mam czasami się z niej wyrwać i pochodzić po mieście ;p Cieszymy się z nami zostajesz ;)
miło mi ze sie cieszycie :P
to ciesz sei masz taka wychowawczynie :P
wiem ze to tylko szkola, ale moja wych. to taka jędza ze jakbys ja poznal to zapewne mialbys ochote ja conajmnije uderzyc xD
no napewno jędza jak się dowala do skarpetek w paski! :) ludzie nie umieją zrozumieć tego że każdy ma swój styl , musimy się różnić:/
ona rozumie mniej wiecej 1/10000 otaczajacego ja swiata i jest tak zadufana w sobie, ze przy niej nawet ego niektorych facetow u mnie w klasie to zero!
cieszy ze sie ma wladze i moze mnie udupic... ale ja juz na to leje.. nie ma kobieta argumentow wiec ma problem :D
Ehhh :P Wspołczuje :) Pewnie jej argumentem byłoby: To nie jest cyrk tylko szkoła ;)
to też :P ale raczej gada ze to ona tu jest od mowienia a ja od sluchania i powiedziala ze jak sie nie umiem ubrac to ona sie ze mna na zakupy wybierze i my powie jakie rzeczy mam sobie kupic :P wysmialam ja... do niedawna zaslaniala sie kretynka regulaminem, ale przestala bo wreszcie go przeczytalam a tam nie ma niczego co by mi zabronilo na chodzenie w tym w czym chodze :P tak wiec jej kolejny plan sie nie powiodl :P zycze jej szczescia w dalszym zyciu. amen xD
jakie wrazenia z ammityville wyniosles??
Ty tak ciągle tutaj siedzisz czy obserwujesz temat ;) ?... Bo od radzu widze że odpisujesz :)
Amityville mi się pdoobał :) W pewnym momentach troche straszny ;) Nie mocno, ale dreszczyk emocji jest :)
obserwuje xD na gadu mi komunikaty leca no to od razu odpisuje
a tak poza tym nie mam nic lepszego do roboty - przynajmniej dzis :D
- no oprocz tego ze raz mi leb spadnie na klawiature i 'bedzie sobie tak lezal' dopoki mnie ktos nie obudzi :P tak wiec chyba zaraz zmykam.
p.s. tak wlasciwie ty tez odpisujesz xD tez obserwujesz czy po prostu zagladasz?
he he no pewnie xD ale teraz to już lece spac bo naprawde nie mam siły... do jutra? xD mam nadzieje. dobranoc ...'panu' ;P