Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Nie wiem jak Wy, ale ja mam czasami tak że w horrorach przypada mi do gustu jakaś postać i nie chciałbym żeby ona zginęła :] Ogólnie to główni aktorzy zawsze przeżywają, ale w tym filmie wiadomo było że przeznaczeniem każdego bohatera była śmierć na rollercoasterze. Więc pozostało mi tylko oglądać kto jak zginie...
Mi osobiście najbardziej przypadła do gustu Erin ( Alexz Johnson ), lubie takie dziewczyny... pozdrawiam. :]

InowroclawskiWilk

he he owszem Erin była fajna :P i Kevin xD Ian na początku też był w porządku, potem zrobił się trochę "straszny" co nie zmienia faktu ze film był śmieszny xD. A tak a'propos Iana jeszcze, dobre przemowienie wyglosil na pogrzebie! ;D Murzyn też był fajny szczególnie kiedy krzyczał pieprzyc śmierc a potem zmiazdzylo mu łeb :D Ogółem jednak wybierając - Kevin ("a może coś wbije mi się w tyłek?" - genialny tekst :P)

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Taaa... Z Ian'em i Erin na bank mógłbym trzymać... W 100% to osoby w moim guście :] Ian miał fajne spostrzeżenia co do śmierci :] No jego przemowa na pogrzebie rzeczywiście dobra :)

InowroclawskiWilk

he he owszem rzekłabym moje klimaty ale kevin i tak rządzi - nie wiem czemu, on był sympatyczny i głupkowaty sam z siebie :P

ian ogółem rzucał dobrymi tekstami - racja :D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

hehe... Napewno chciałoby Ci się przytulić do takiego Kevina ;-)

InowroclawskiWilk

nie nie! he he nie o to mi chodzi :P ja nie jestem z tych dziewczyn co to zobaczą jakiegos aktora, czy inną sławną postac i mowia ze go kochaja ze chca z nim byc itepe... buah to żałosne :P a postac Ryana Merrimana po prostu przypadła mi najbardziej do gustu w Oszukac Przeznaczenie 3 :D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

No wiem, wiem ;-) Tak wogóle to dobrze że nie jesteś z "tych" dziewczyn :-)

InowroclawskiWilk

he he no jasne... to znaczy mysle ze to dobrze.. :P rany jaka ja skromna :P

nie no po prostu dla mnie to jest kretynizm; mozna kogos lubic, ale zeby od razu snuc jakies kretynksie plany.?.. Nigdy. xD

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Też jestem taki skromny ;-) Rzygać się chce jak te pustaki wypisują " koffam go , jest śliczny " na przykład o Billu z Tokjo Srotel czy jak to tam leci :)

InowroclawskiWilk

he he dokładnie o tym samym pomyślałam - Tokio hotel ;D Żenada, po prostu; inaczej się tego ujac nie da :P Nie chodzi mi o to ze tego sluchaja bo to ich prywatna sprawa, ale zeby byc az takimi bezmozgami i to jeszcze monotemtycznymi? Straszne. Teraz całe to Tokio Hotel można znalezc wszedzie a ich fanki...albo raczej fanatyczki przyprawiaja mnie o mdlosci.

Jak ty wogole masz na imie co? :P

Empty_Line

dobra nie komentuj mojej glupoty zwiazanej z pytaniem o imie :P:P
Norbert.. He he grunt to uprzednie sprawdzenie a potem pytanie. Cóż... Nie każdy może miec mozg xD Zgubiłam gdzieś mój... może widziałes?? xD

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

No te fanki jeszcze się uważają za jakieś puNki... a tak naprawde to PSEUDO ROCK-GIRLZ ! :-) zgroza :]

Właśnie chciałem powiedzieć że informacji należy szukać na moim blogu :) ;)

InowroclawskiWilk

nie no punkowy jak cholera... xD jestem ciekawa czy wogole wiedza co to np. Sex Pistols czy The Clash, o Exploited czy The Damned nie wspominajac...
wiesz ale 'najwazniejsze ze kochaja Billa albo Toma i tyle xD'

A ty czego sluchasz? (he he tego chyba nie ma u Ciebie na blogu :P)

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Ale rozkręciliśmy temat ;) Muzyki słucham różnej... Najwięcej to rocka, punku, popu... Raz po raz trip-hopu, r'n'b i gotyku :) Wiem niezła mieszanka ;)

InowroclawskiWilk

great :P ja raczej "siedze" w klimatach punk, rock, emo no i wiekszosc tych pop-rockowych kawalkow mi pasuje :P

heh nasza rozmowa jest bardzo "na temat" xD, ale co to komu szkodzi? :P

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

No wiesz czasami znajdzi się jeden z drugim i napiszą że o takich pierdołach to se możemy gadać na czacie i mamy nie zaśmiecać forum :D Olać To ! :D

InowroclawskiWilk

he he bardzo dobre podejscie, moja krew! xD

Skad wogole jestes? xD

Okey ide spac, do zobaczenia, pozdrawiam! xD

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Jestem z Inowrocławia :/ takie bagno w kujawsko-pomorskim :/ A Ty ??

InowroclawskiWilk

nie no wiem gdzie jest Inowrocław. :D Ja z Warszawy. A ile pan ma lat? xD

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

"pan" - nie postarzaj mnie ;) Wystarczy Norbert bo Norbi nie lubie :) A lat kończe 17 w kwiecietniu :]

InowroclawskiWilk

A juz myslalam ze starszy jestes. A to 'pan' to tak z przyzwyczajenia xD Taaak, do mnie proszę się pod zadnym pozorem Monia nie zwracac bo pogryze ;D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

A fuuuuj :P Nawet bym się nie zwrócił z txtem " Monia " bo to głupie :) " Monika " wymiata :P

Empty_Line

no to bardzo dobrze... niestety 'męczę sie' z pozbyciem zwrotu Monia od jakis 4 lat... ludzie nie moga przestac mowic tak do mnie.. łącznie z nauczycielami. rozszarpie ich kiedys :P

ja tez bym w zyciu nie powiedzila Norbi - brzmi rownie idiotycznie jak Monia i bardziej pasuje mi do psa niz czlowieka.. sorry :P jestem okropna wiem :P

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Norbi to jest taki kiczowaty piosenkarz :)

InowroclawskiWilk

trudno go piosenkarzem nawet nazwac :P

tak zdecydowanie NORBERT brzmi o niebo lepiej :D

która czesc oszukac przeznaczenie podobala ci sie najbardziej? (mam nadzieje ze to nie bylo nigdzie napisane xD)

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

hehe :-)
Oglądałem tylko drugą i trzecią część, ale obydwie mi się tak samo pdoobały... Choć w trzeciej są fajniejsze postacie :)

InowroclawskiWilk

trzecia była dla mnie najlepsza, sama nie wiem czemu. moze rzeczywiscie z pwodu postaci :P w drugiej cholernie naciagane bylo to, ze ci wszyscy mieli cos wspolnego z lotem 180 - jak to ktos napisal w recenzji "brakuje tylko, zebyśmy dowiedzieli sie ze sa rozdzielonym rozdenstwem z sierocinca - nie no ty bylo niemozliwe bo jeden z nich byl czarny xD"

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Teraz będzie pierwsza na TVNie w piątek to fajnie bo nie oglądałem :-))))

InowroclawskiWilk

o serio? heh nie wiedzilalam :P

ogladalam juz dawno, i ponownie wczoraj, bo jestem 'zlodziejem' i sobie sciagnelam. :P

swoja droga w rojce bylo sporo kertynkich bledow :D np z tym wozkiem widlowym (czy jak mu tam) w supermarkecie gdzie pracowali Ian i Erin. Wozek nagle zaczal sam przyspieszac jak nie mogl przejechac po pojemnikach z plynem :P

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Ja też ściągam :P No co tak najłatwiej ;)
Co do wózka widłowego to to się nazywa magia :]

Empty_Line

a idiotyzm tekstu Kevina to też magia? xD
powiedział ze z rollercoastera wysiadlo 7 osob jak w locie 180 (wiadomo 1 czesc) a tak na prawde wysiadlo 9 ;D

poza tym julie po tym calym ciagnieciu przez konia nie miala praktycznie zadnych obrazen :P

he he wózek widlowy i tak rządzi!

p.s. musze jeszcze zbadac sprawde ashley i ashlyn - czy rzeczywiscie ta pólka była rodzajem zatrzasku - ależ ja sie lubie czepiac :D :D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Oooooo widze że przeczytałaś ciekawostki związane z filmem :P
Co do Ashley i Ashlynn to jak ta blondyna położyla ten soczek na polke to kapaly malutkie kropelki, a po chwili od razu zaczelo lecieć tego pelno... :)

InowroclawskiWilk

ja je no hmm zauwazylam :P i mialam zamiar dodac, ale oczywiscie nie wyszlo bo nie podalam strony :P wiec proboje jeszcze raz

a no wiesz to tez jest magia :D
blad jest tez w 2 - w wizji dziewczyny karambol jest znacznie dalej od miejsca w ktorym potem sie znjaduja gdy dziewczyna zatrzymuje samochod w poprzek drogi :D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Rzeczywiście jesteś dokładna :) ale to dobrze... czasami źle ;) Ale zmęczony jestem :/ ja nie wiem śpie długo , ale funkcjonuje tak jakbym nie spał pół nocy :/

InowroclawskiWilk

ja mam ten sam problem choc u mnie dziala to jeszcze na przemian z mala iloscia snu a duza aktywnoscia :P

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Nie no ja jak mało śpie to z rana wyglądam jak idź i nie wracaj :D

InowroclawskiWilk

nie moze byc az tak zle :P

tak to ewentulanie moze wygladac moja wychowawczyni i nikt poza nia! :P

(jak mi sie ten wpis po raz kolejny nie doda to sie powiesze wrrrr)

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

no chyba aż tak źle nie jest ;) no moja wychowawczyni jest okropnym bitchem! ;/ dodał się :) to znaczy że jeszcze bedziesz w krainie żywych ;)

InowroclawskiWilk

moja niestety jest i to straszna! czepia sie mnie o skarpetki w paski i jedyne co robi to drze morde... ech ejszcze tylko 3 miesiace ::P

no fakt pozostaje z wami :D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Moja się czepia tego ze zdarzy mi się uciec z lekcji... To tylko szkoła ;) Nic mnie w niej nie trzyma poza tym mam czasami się z niej wyrwać i pochodzić po mieście ;p Cieszymy się z nami zostajesz ;)

InowroclawskiWilk

miło mi ze sie cieszycie :P

to ciesz sei masz taka wychowawczynie :P
wiem ze to tylko szkola, ale moja wych. to taka jędza ze jakbys ja poznal to zapewne mialbys ochote ja conajmnije uderzyc xD

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

no napewno jędza jak się dowala do skarpetek w paski! :) ludzie nie umieją zrozumieć tego że każdy ma swój styl , musimy się różnić:/

InowroclawskiWilk

ona rozumie mniej wiecej 1/10000 otaczajacego ja swiata i jest tak zadufana w sobie, ze przy niej nawet ego niektorych facetow u mnie w klasie to zero!
cieszy ze sie ma wladze i moze mnie udupic... ale ja juz na to leje.. nie ma kobieta argumentow wiec ma problem :D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Ehhh :P Wspołczuje :) Pewnie jej argumentem byłoby: To nie jest cyrk tylko szkoła ;)

InowroclawskiWilk

to też :P ale raczej gada ze to ona tu jest od mowienia a ja od sluchania i powiedziala ze jak sie nie umiem ubrac to ona sie ze mna na zakupy wybierze i my powie jakie rzeczy mam sobie kupic :P wysmialam ja... do niedawna zaslaniala sie kretynka regulaminem, ale przestala bo wreszcie go przeczytalam a tam nie ma niczego co by mi zabronilo na chodzenie w tym w czym chodze :P tak wiec jej kolejny plan sie nie powiodl :P zycze jej szczescia w dalszym zyciu. amen xD

jakie wrazenia z ammityville wyniosles??

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Ty tak ciągle tutaj siedzisz czy obserwujesz temat ;) ?... Bo od radzu widze że odpisujesz :)

Amityville mi się pdoobał :) W pewnym momentach troche straszny ;) Nie mocno, ale dreszczyk emocji jest :)

InowroclawskiWilk

a tak wogole to zesmy sie niezle rozgadali :D

Empty_Line

obserwuje xD na gadu mi komunikaty leca no to od razu odpisuje
a tak poza tym nie mam nic lepszego do roboty - przynajmniej dzis :D
- no oprocz tego ze raz mi leb spadnie na klawiature i 'bedzie sobie tak lezal' dopoki mnie ktos nie obudzi :P tak wiec chyba zaraz zmykam.

p.s. tak wlasciwie ty tez odpisujesz xD tez obserwujesz czy po prostu zagladasz?

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Ja zagladam bo wiem, że Ty odpiszesz za pare minutek :P

InowroclawskiWilk

he he no pewnie xD ale teraz to już lece spac bo naprawde nie mam siły... do jutra? xD mam nadzieje. dobranoc ...'panu' ;P

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

To dobrą masz nadzieje ;) Dobranoc 'Monia' ;p