Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Mieszane uczucia

ocenił(a) film na 10

Oglądałem 3 i niestety musze powiedzieć że ten film nie jest w stanie mnie zaskoczyć. Całe zajście na kolejce rozegrało się tak szybko że ani sie nie obejrzałem a ludzie zaczęli po kolei ginąć. :/ Oczywiście były takie momenty których się nie spodziewałem ale to co sie stalo z tym przygniecieniem tego pomalowanego i zrobionego na szatana gościa tablicą bardzo mi przypomniało część 2 i przygniatającą szybę :/ Zaskoczyło mnie tylko jedno, a mianowcie że główna bohaterka po swojej wizji nie poleciala po swojego chlopaka by go wyciągnąć z wagonika i jak nigdy nic odeszla sobie z ochroniarzem a jak juz kolejka ruszyła to dopiero wtedy się ocknęła :/ Musze jednak przyznać że koniec filmu jest rewelacyjny i to on zdecydował że film nie jest totalną klapą :) No ale to tylko moja opinia :)

nemo566

w takim razie wystawiając mu ocenę, pod uwagę brałeś tylko zakończenie, mylę się :) ?

ocenił(a) film na 10
nihil_2

nie wystawiam filmom ocen ale jezeli bym to zrobil to takzakonczenie mialoby wplyw na moją ocene :)

nemo566

w takim razie się nie pomylilem,

btw. jak byk stoi wystawiona przez Ciebie 10 dla tegoż filmu, dlatego tak sobie pomyslalem za co ta ocena... a tymbardziej w kontekście Twojej wypowiedzi na temat filmu, pozdrawiam