Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101009
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Wg Was, która scena z filmu jest najbardziej obrzydliwa i przerażająca? :D

ocenił(a) film na 10
DorotaDoti1706

. hmm . ;DD
. moim zdaniem, najbardziej przerażająca była scena w solarium . ^^

ocenił(a) film na 5
DorotaDoti1706

w solarium oczywiście.
teraz to aż się boję na solarium chodzić. xD

amelia_

Zdecydowanie solarium.
Ale scena, w której tą dziewczynę w magazynie 'przebijają' gwoździe...to też było coś...

ocenił(a) film na 6
adasiowaaa

hehe :D wiec zgadzam sie z Wami;) tez sadze ze scena w solarium byla najgorsza i tez sie boje chodzic na solarium przez ta scene ;)

użytkownik usunięty
DorotaDoti1706

Zdecydowanie gwoździe i solarka!
Bleh xP

ocenił(a) film na 10

o tak ! ja to na solarium już chyba nigdy nie pójdę ;D

ocenił(a) film na 6
Jutti

A właśnie, ktoś zna tą piosenkę, którą włączyły te dziewczyny na solarium? Fajna nawet..:)

ocenił(a) film na 8
Unimportant

dajcie spokój z tym strachem przed solarium! :)

nigdy was coś takiego nie spotka! w żadnym solarium nie ma dwóch łóżek w jednym pomieszczeniu. :) i spadająca półka nie zablokuje wam wyjścia.

ale ogólnie super film :D

Unimportant

juz nigdy ta piosenka mi się nie spodoba.... może gdybym ja usłyszał w innych okolicznościach..... ach.... to było o b l e ś n e :(

ocenił(a) film na 8
Baggins_z_Hobbitonu

właśnie! ta piosenka `rollercoaster of love` jest cool ale jak ją słysze to mi sie niedobrze robi ;/ juz zawsze bedzie mi sie kojarzyc z tym solarium ;/ ;d

ocenił(a) film na 8
Unimportant

http://guzikowska.wrzuta.pl/audio/5qP0knRYMN/red_hot_chili_peppers_-_rollercoast er_of_love :)

ocenił(a) film na 10
DorotaDoti1706

Ta z solarium xD Ale uważam ,że rzeczywiście ta z tymi gwożdziami była straszna ...biedna Alex Johanson.

ocenił(a) film na 5
alis_7

oj tak gwoździe i solarium zdecydowanie =]

ocenił(a) film na 8
nataleczkafr

Zgadzam się solarium i gwoździe to najgorsze ze scen ale siłownia też była straszna!!!

DorotaDoti1706

a mi w głowie zostaje to z Erin <czy jakoś tak ma na imię> co ją gwoździe przebijają albo z Frankiem co mu silnik głowe ... fuuuj

ocenił(a) film na 8
rybka10002

no. gwoździe były okropne. ale! wiecie, że w wersji na dvd można wybrać przeznaczenie i jest tak że jedna laska wychodzi z solarium i próbuje ratować drugą? xd.

ocenił(a) film na 6
nertolicious

wow ;O to niezle :D tego nie wiedzialam. Ale wlasnie jak ostatnio ogladalam na youtube scenki z filmu to trafilam na tą co Wendy i Kevin byłi w samochodzie i zamawiali jedzienie i tir bez kierowcy pędził i oni sie wydostali a ten co pokazał im fucka dostał tym tirem ( taka wersje ogladalam w tv ) a na youtube było zupelnie inaczej:/bo Kevin uratował go ... yyyy

ocenił(a) film na 8
DorotaDoti1706

no! bo na dvd sie przeznaczenie wybiera. ;p

w solarium na przykład, zatrzymywał się film i wybierało się temperaturę. no i jaka temp. taka śmierć ;p.

(spoiler)- ta w brązowych włosach wychodzi, ale szafka wali ją w głowe i mdleje (buahaha). potem chwyta blondyne za ręke i blondi sie sieczy, ale wpada do łóżka dalej trzymając za rękę brunetke i obydwie zostają pokopane przez prąd. :)

użytkownik usunięty
nertolicious

Kurde,też o tym nie wiedziałam xP
Ale jak już wiem to na pewno wypróbuje >;)

ocenił(a) film na 8

no i jeszcze sie np wybiera czy łysy ma przezyc czy nie :)

a na końcu wybiera się coś w stylu `popatrz na mape/ nie patrz na mape` -w metrze. i albo sie konczy tak, że odrazu ich zabija, albo że to była dopiero jej wizja. czy jakoś tak ;)

a w scenie z gwoździami była opcja (jak koleś strzelał do gołębi)-
strzał ostrzegawczy/ strzał śmiertelny. xDD.

DorotaDoti1706

a ja o tym wiedziałam, bo mam wersje na dvd. Tylko połowę filmu widziałam tv chyba na tvn.Ale film bardzo lubie!

ocenił(a) film na 10
DorotaDoti1706

1.dziewczyny w solarium.
2.dziewczyna w magazynie z gwoździami w głowie.
3.chłopak w samochodzie który dostaje silnikiem w głowe.

ocenił(a) film na 7
DorotaDoti1706

Bede odgapial ale tez chcem oddac swoj glos a wiec to jest solarka i gwozdzie. A dlaczego tak? poniewarz pozostale byly hmm szybkie i chyba najmniej bolesne.

ocenił(a) film na 5
DorotaDoti1706

I tak to ten jednak kiepski film przyczyni się do poprawy zdrowia społeczeństwa jeśli choć jedna osoba nie pójdzie do solarium po jego obejrzeniu :)
A tak na marginesie dlaczego na cmentarzu były dwie trumny a nie urny ;)

ocenił(a) film na 5
Guliwer_2

Nie wiem :)
Solarium to była dla mnie masakra-najgorsza z możliwych męczarni.
Głupia była dla mnie śmierc na siłwni.Fajne jeszcze było z gwoździami i ten konik na tym festynie :D

ocenił(a) film na 5
Kamil_2310

A co do tej piosenki.....
Wersja,o której pisaliście to przeróbka w wykonaniu Red hot chili pepers.
Oryginalna wersja to Ohio players-Love rollercoaster-taka sama jak w solarium ;)
A ma ktoś linki do tej zmienionej wersji śmierci w solarium???