Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Po scenie w solarium musiałem zmienić kanał [kanał świetnie tu pasuje]. Po kiego...grzyba śmierć miała by sie tak kłopotać wymyślając i realizując tak zwiłe i wiloelementowe wypadki? Już bardziej prawdopodobne byłoby, że na głowę bohaterek, niczym w kreskówkach, spadłby fortepian. A tak odebrałem to jako zniewagę dla myślących widzów. Nie mam zamiaru wracać do tej części, ani oglądać żadnej innej. No, chyba żeby się pośmiać z tej głupawki...

ocenił(a) film na 7
ProF_A_N_

Zabawe ze wspomniales o fortepaniu [UWAGA SPOILER] bo głowny bohater pierwszej czesci zginol przez cegłowke ktora spadla mu na glowe xP

ocenił(a) film na 6
gumis1412

Co ??W pierwszej czesci nie zginal chyba ze w 2 bo 2 czesci nie ogladalem.

ocenił(a) film na 6
starmageddon

A nie fakt w 2 jest że cegła go zabiła.

ocenił(a) film na 7
ProF_A_N_

Śmierć przez spadający fortepian byłaby zbyt szybka i mało efektowna, a w tej serii chodzi o jak najbardziej wymyślne i nietypowe śmierci.

ocenił(a) film na 9
michi468

'Śmierć przez spadający fortepian byłaby zbyt szybka i mało efektowna, a w tej serii chodzi o jak najbardziej wymyślne i nietypowe śmierci.'
Zgadzam sie z autorem-wlasnie o to w tym filmie chodzi i dzieki temu film jest ciekawszy. Z reszta Smierc wynmyslala rózne takie skomplikowasne plany, po to aby byly one bardzo brutalne ;]

ProF_A_N_

Hmmm... Podobają Ci się jakieś filmy?? Proszę, powiedz mi co lubisz oglądać.

ocenił(a) film na 2
ProF_A_N_

Akurat kolega ma rację,bo oni przedobrzyli tutaj