Po co to gówno powtarzać dwa razy, to poprostu się w głowie nie mieści! Powinno sie skonczyc na pierwszej częsci a nie przedłużać to w nieskończonośc, lepiej te pieniadze co wybulili w produkcje tego filmu przeznaczyli by na jakies dobroczynne cele.
Kto zaprzeczy mojej wypowiedzi to znaczy że jakiś kretyn:)
trzecia czesc to przesada i z tym sie z toba zgodze ale co do 2 czesci to nie bo nie byla wcale gorsza od 1 i ja sie ciesze ze zostala nakrecona.
Wszystkich części i ogólnie pomysłu na film nie uważam za gówno ale zgadzam się że 3 częśc mogli juz sobie darować. Wszystko z góry było łatwe do przewidzenia ( no może sposób w jaki ginęli był inny :P). I mam nadzieję że już się nie będą zabierać za kolejną część.
.."Klątwa" to zupełnie inna bajka, inny wymiar horroru.
Ale co do "FD3", to zgodzę się z tym, że to jest powtórka z rozrywki,
ale porządnie zrobiona. wiele filmów bazuje na pomysle z 1szej częsci serii. A ten film jest spox i tyle.
mir123bych bardzo zajebista scena, pewnie e ją puszczasz na dobranoc. Rzygam tym filmem.
film nienajgorszy, ale znowu to samo? ile można razy oglądać, gdy wszystko polega na jednej zasadzie, że wszyscy umrą? Mam nadzieje, że na trójce się skończy, a zamiast przymiarek do 4 lepiej niech wymyslą scenariusz na jeszcze lepszy film od FD, a może akurat zapoczątkuje nową 'trylogie'? :)
Nie oglądałem FD1 będe musiał się zabrać za niego w najbliższym czasie.