Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Po co to gówno powtarzać dwa razy, to poprostu się w głowie nie mieści! Powinno sie skonczyc na pierwszej częsci a nie przedłużać to w nieskończonośc, lepiej te pieniadze co wybulili w produkcje tego filmu przeznaczyli by na jakies dobroczynne cele.

Kto zaprzeczy mojej wypowiedzi to znaczy że jakiś kretyn:)

ocenił(a) film na 6
Buker7

trzecia czesc to przesada i z tym sie z toba zgodze ale co do 2 czesci to nie bo nie byla wcale gorsza od 1 i ja sie ciesze ze zostala nakrecona.

Buker7

Wszystkich części i ogólnie pomysłu na film nie uważam za gówno ale zgadzam się że 3 częśc mogli juz sobie darować. Wszystko z góry było łatwe do przewidzenia ( no może sposób w jaki ginęli był inny :P). I mam nadzieję że już się nie będą zabierać za kolejną część.

ocenił(a) film na 10
Buker7

ja zaprzeczam twojej wypowiedzi, a OP3 film oceniam na 9.5 na 10

ocenił(a) film na 1
stooleyash

stooleyash to "Klątwie" pewnie dałeś 20/10 :)

ocenił(a) film na 8
Buker7

.."Klątwa" to zupełnie inna bajka, inny wymiar horroru.
Ale co do "FD3", to zgodzę się z tym, że to jest powtórka z rozrywki,
ale porządnie zrobiona. wiele filmów bazuje na pomysle z 1szej częsci serii. A ten film jest spox i tyle.

mk56

fajny film co chcesz niemy? a scena w solarium zawalista

ocenił(a) film na 1
mir123bych

mir123bych bardzo zajebista scena, pewnie e ją puszczasz na dobranoc. Rzygam tym filmem.

ocenił(a) film na 1
Buker7

Najgorsze w tym wszystkim jest że niektórzy sie już srają na myśl 4 części.

Buker7

film nienajgorszy, ale znowu to samo? ile można razy oglądać, gdy wszystko polega na jednej zasadzie, że wszyscy umrą? Mam nadzieje, że na trójce się skończy, a zamiast przymiarek do 4 lepiej niech wymyslą scenariusz na jeszcze lepszy film od FD, a może akurat zapoczątkuje nową 'trylogie'? :)

Nie oglądałem FD1 będe musiał się zabrać za niego w najbliższym czasie.