1 i 2 część nie były zle, jednak oszukać przeznaczenie 3 to naprawde nic ciekawego.W filmie nic nowego się nie dowiadujemy - jak pokonać śmierć,postaci ciągle krążą w kółko a rodzaje śmierci również nie są jakieś szczególne.Film można obejrzeć,jeżeli ktoś lubi Oszukać Przeznaczenie, jednak 3 część jest o wiele,wiele gorsza od swoich poprzedniczek.Rozczarowałam się trochę,ale czego można było się spodziewać ? kolejna masakra...
noo... mi tez sie wydaje, ze 3 jest lepsza od poprzednich czesci. jakos tak najbardziej mnie wciagnela. nie wiem czemu, po prostu albo jest to najlepsza czesc albo mam zwalony gust :P
A mnie jakos nie wciagnelo w ogole :) W tej czesci wlasnie zabraklo mi tego ''czegos'', nie potrafie zdefiniowac konkretnie.. Film nie intrygowal, malo zaskakiwal, byl bardzo przewidywalny... No ale kazdy ma w koncu prawo do wlasnego zdania :)
Nie zamierzam napadac na nikogo,tylko dlatego ze nie zgadza sie ze mna, bo szanuje odmienne poglady od moich :)
Pozdrawiam serdecznie :]
i co z tego, że film był przewidywalny???? dla mnie to żaden minus. ogólnie FD 3 oceniam na 10/10 i mam nadzieję, że powstaną nastepne częsci, a przyjamniej jeszcze czwórka ze sceną wypadku pociągu w metrze :D
niee... czwarta część to już przesada.Moim zdaniem powinni zakończyć na dwóch pierwszych lub nakręcić trzecią,w której COŚ się wyjaśnia a nie w kółko to samo.To zaczyna robić się nudne.