Już dawno nie oglądałem horroru, który by mnie bardzo przestraszył. Dlatego piszcie tu swoje typy NAJSTRASZNIEJSZYCH horrorów jakie oglądaliście.
zależy w jakiego typu gustujesz....gore, świat zmarłych czy jakieś potworki.
zgadzam się z powyższą wypowiedzią ---> Silent Hill, Ring I.....
wiele filmów widziałam, ale niewiele <prawdziwych> horrorów.
''Straszny'' - trudno to ustalić, bo dla jednych Ring to bajka, a dla drugich mokro w gaciach.
Uważam za dobry horror ''Sztorm stulecia'', ale naprawdę trudno teraz znaleźć jakiś film, który mógłby nieźle przestraszyć.
Moim zdaniem strasznym horrorem jest The Blair Witch Project..niby mało się dzieje ale ciarki przechodzą...
hmm.. moze cos jest ze mna nie tak, ale dla mnie wszystkie 3 czesci oszukac przeznaczenie to jedne z najlepszych komedii jakie widzialem. ten film jest tak chujowo nakrecony ze czasami nie moge sie powstrzymac i smieje sie na caly glos xDD moj kumpel tez tak ma, serio wydaje wam sie ten film straszny?
Film ogólnie świetny ;))
Horrorów zazwyczaj nie oglądam, więc się za bardzo nie znam ;p
Ale polecam "Koszmar minionego lata "(film starszy trochę, ale super)
;d
"The Blair Witch Project" w sumie tylko w końcowej scenie naprawdę straszne, a "Zejście" takie sobie, jakoś za bardzo się nie boję wymyślonych stworków. A co do "Koszmar minionego lata" i "Sztorm stulecia" to nie oglądałem .
horrory? nie dla mnie :D ja to już się boje jak oglądam " Straszny film" :D
(oczywiście nie bierzcie tego przykładu na serio;))
Nie ma takiego chyba :(
The Ringi, Rec i inne Shuttery są takie nudne, że SZOK, zwłaszcza Shutter-widmo.
Może obejrzyj Statek widmo jeśli nie widziałeś, ale czy on jest straszny, to już nawet nie pamiętam zbytnio :( na pewno ciekawy.
Większość tak się podnieca Omenem z 1976, a to nawet horror nie jest...
ptaki ? HAHAHAHAHAHAHAHAH to nie jest horror XD to max. dramat XD rec to totalne gówno, aż sie ogladac nie chce -,-