Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101009
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Pierwsza część była niezła, druga świetna a znając życie trzecia to będzie kaszana...wszyscy wiedzą jak potoczy się ten film więc wogóle po co iść na to do kina:/

Karolinka_4

Wiesz po co ? To jest dobry film i niech zrobią conajminiej 6 części. Piątek trzynastego ma 11 części i co ?

Zajebisty_Spojrzeniem

Ja Pie**le! Po co kolejna część? W pierwszej to było fajne bo oglądając myślałem sobie że ten ziomek co to przewidział jest jakimś wyjatkiem, medium (1 na 100), a tu okazuje się że wiele osób potrafi przewidzieć śmierć i kręci się w ten sposób nawet z 8 części! Przecież nawet opis filmu pasuje do jedynki? Tyle że tam był samolot... Jedzie mi to wszystko wturnością

skibson

Ja Pie**le! Po co kolejna część?
odp. dla KASY

śmieszą mnie jednak takie wpisy, jak sie nie podoba to prosze nie ogladać i oszczędzać swe poszarpane nerwy przed szukaniem odp. na takie nurtujace pytania

co tyczy sie drugej częsci naj bardzej podobały mi się napisy jakiegos gostka, tak że dla mnie ten film zamiast trzymac mnie jakims mniejszym czy większym napięciu stał sie dla mnie komedią

martinecot

i tu sie z kims zgodze nie podoba sie to po prostu nie ogladac!! 1 i 2 byly zaj****te!!!

ocenił(a) film na 4
Zajebisty_Spojrzeniem

i mówią że z każdą częścią jest coraz gorszy. A kolejne części oszukać przeznaczenie są niestety robione tylko dla kasy...

Eco

a pierwsza moze nie byladla kasy :| ... ja jestem za ..aby tylko nie spieprzyli tej 3 czesci... !!

ocenił(a) film na 3
rybair

a ty dziewczynko karolinko to aż tak znasz życie? i każda 3 część to nędza tak? a podaj przykład, gdzie pierwsza była dobra, druga wspaniała, a trzecia beznadziejna...

a piatek 13 to nie jest dobry przykład, bo tak jak kiczowata, prosta i nudna była pierwsza część, tak wszystkie pozostałe też!

bansuj_

A ty czego sie jej czepiasz. Zgadzam sie ze nie ma sensu krecic 3 filmu o bardzo podobnej fabule, chyba ze dla kasy. Ale skoro dla kasy, to trzeba sie naprawde bac ze wyjdzie z tego komercyjna papka żygowin (jest to dosc daleko idaca metafora wiec wyjasnie ze chodzi mo o to ze film bedzie zlepkiem tego co juz bylo, czyli czesci zwroconych, recycling, bełt itp.)

Ewentualnie mozna bedzie to obejrzec z ciekawosci i wydaje mi sie ze to bedzie magnes przyciagajacy ludzi do kina. A co za tym idzie do zarabiania kasy. Moze to co zarobia przeznacza ja jakas innowacyjan produkcje?? trza wierzyc

bansuj_

dNb w odpowiedzi na twoje pytanie... np Blade III

Karolinka_4

Robią trzecią część, ponieważ jedynka i dwójka był wypas.

ocenił(a) film na 7
Sub_Zero

Ale się uczeplil no mają pomysł na film to go robią proste nie?! Może był spory odzew ze strony fanów poprzednich części i dlatego zdecydowali się na 3 część. Ale nie można od razu filmu skreślać i mówić, że to będzie kaszana.

Rimmi87

Dla mnie to tez bez sensu ile razy mozna uszukiwać to przeznaczenie??? To już sie robi żenujące, plakat zdradza całą treść filmu... grupa nastolatków unika smierci na rolercosterze, poczym w dziwnych okolicznosciach umierają jeden po drugim... naprawde żenada

Karolinka_4

nie musisz tego oglądać... i problemie po co piszesz takie głupoty , wolny kraj... twoja wypowiedź jest na poziomie debilki... a dlaczego domyśl się... ps a po co ty wogóle żyjesz ... brak słów ...