Czuję, że jak wybierzemy się na to do kina, to będzie rzeź niewiniątek... I tego się boję... Skoro dwójka była do niczego, to strach pomyśleć o trójce...
(JACA) Nie zgadzam się !!! Właśnie że dwójka była spoko, nawet lepsza od 1. Ale oczywiście zawsze znajdzie się taki, co to tylko na HappyEndy liczy.
Owszem, masz rację, nie obraziłeś mnie a ja Ciebie tak, za co bardzo przepraszam. Ale wracając do tematu "FD3"... Mi się cały czas wydaje, że cos powinno połączyć te trzy części oprócz wizji i ścigającej poszczególne osoby śmierci. Czuję, że w trójce będziemy musieli znowu przechodzić to, jak główna bohaterka sama próbuje się wszystkiego dowiedzieć dlaczego ściga ją śmierć, jak można się od niej wywinąć itd. Powtórzy się to, co było w jedynce. Dlatego cały czas uważam, że Claire powinna przeżyć drugą część i połączyć filmy, tak, aby powstała spójna trylogia. Wątku, który połączy część 2 i 3 możemy się spodziewać napewno (w końcu przeżyła Kim i ten policjant), więc zapewne ktoś z nich złączy te dwie części. Znowu się powtórzę i napiszę, że LEPIEJ by było, gdyby wszystkie trzy części połączyła jedna osoba. Niestety tak się nie stanie, bo nie pozostał przy życiu nikt z jedynki. Piszę trochę chaotycznie ale dziś nie jestem w stanie się skupić za co bardzo przepraszam. Peace.
Bez przesady 2 była do dupy!!!! naciągany shit ktoś tu gadał o happy endzie to chyba 2 się tak skończyła gościu w powietrze wyleciał a ja parsknąłem wtedy śmiechem nawet aktorzy w 2 są naciągani 1 ma swój klimat akcja z samolotem itp. a w 2 ta autostrada to latające flaki 3 to już będzie coś w stylu martwica mózgu takem czuje
a mnie się 1 i 2 jednakowo podobały, oba były jednakowo przerażające A 3 na 100% muszę obejrzeć:P
Ja najpierw obejrzałam 2, a potem 1 i może tak było lepiej. Ale po 2 jedynka nie była tak przerażająca (może tylko że cały czas lała się krew)
Pozdrawiam
" Czuję, że jak wybierzemy się na to do kina, to będzie rzeź niewiniątek..."
fajnie, nie?
"Skoro dwójka była do niczego, to strach pomyśleć o trójce..."
racja!
" Nie zgadzam się !!! Właśnie że dwójka była spoko, nawet lepsza od 1"
jezeli mowisz o sposoby pozbawiania zycia to masz racje, pozatym dwojka byla gorsza, od i tak przecietnej jedynki.
"Ale oczywiście zawsze znajdzie się taki, co to tylko na HappyEndy liczy."
TO JA!
"Co za debilna wypowiedz:"dwojka byla do niczego,az strach pomyslec jaka bedzie trojka" To kurwa mac nie wybieraj sie do kina! na kiego grzyba masz pozniej wchodzic na forum i rozpoczynac jakis durny temat w stylu ten film to jedno wielkie g....! po to, by byc oryginalna?wielu takich tu jest..."
zaczyna ten temat, aby tacy ludzie jak ja, mogli zobaczyc jak inni ludzie dissuja samych siebie :) proste :)
"Ale wydaje mi sie ze nie bede oryginalna piszac ze jestes chujowy."
orginalna moze nie, ale za to bardzo bezposrednia, i jak rozumujesz stwierdzenie chujowy ?
"irytuja mnie takie osoby jak Ty,ktore oceniaja film,który jeszcze nie wyszedl."
a skad wiesz ze ktorakolwiek z osob w tym topicku ocenila ten film? Mnie irytuja ludzie, ktorzy wyciagaja bezpodstawne wnioski, z dziecinnych wypowiedzi.
"Nie licze wcale na szczesliwe zakonczenie,bo takie nie pasuje do tego filmu."
prawde mowiac jedyne co pasuje do tego filmu to aktor Seann William Scot. i tylko to.
"Oczekuje od 3 czesci filmu tego co bylo w dwóch poprzednich czesciach,ciekawej akcji i pomyslu..."
ja chcialbym aby film trzymal sie kupy, i aby scenariusz nie byl taki dziurawy jak wczesniej. Oczywiscie chcialbym rowniez, aby rezyserowie nie kpili sobie z inteligencji widza, jak to bylo w czesci 2.
"Czuję, że w trójce będziemy musieli znowu przechodzić to, jak główna bohaterka sama próbuje się wszystkiego dowiedzieć dlaczego ściga ją śmierć, jak można się od niej wywinąć itd."
sciga ja smierc z bardzo prozaicznego powodu, bo ona wczesniej jej uciekla. Nie wiem czego tu sie domyslac, bo juz sam fakt ze kogos sciga smierc jest conajmniej dziwny, a dodajac wykonanie obu filmow, przymiotnik dziwny zamienia sie na zalosny.
"Piszę trochę chaotycznie ale dziś nie jestem w stanie się skupić za co bardzo przepraszam. Peace."
spoko, ja tez mam takie problemy :)
"2 cz. była 1000 razy lepsza od 1 !!! i mam nadzieje ze 3 bedzie jeszcze lepsza :P"
why ?
"3 to już będzie coś w stylu martwica mózgu takem czuje"
lol
"a mnie się 1 i 2 jednakowo podobały, oba były jednakowo przerażające A 3 na 100% muszę obejrzeć:P"
a co Ciebie wq nich przerazilo?
a tak wracajac do tematu, jedynka odznaczala sie pewna forma innowacji, jezeli chodzi o infantylne filmy grozy by america. Nowosc nie oznacza ze to bylo cos dobrego, bo sam pomysl filmu wydaje sie idiotyczny, ale to mozna przebolec, bo w takich filmach chodzi glownie o strach i groze. Jednakze tych rzeczy nie spotkalismy w czesci pierwszej, ewentualnie w znikomych ilosciach.
Czesc drugo to juz tylko wariacja na temat, pogoni smierci. Waracja durna, bzdurna, smieszna, zalosna, tragiczna, i jestem w zalobie kiedy widze ilu osobom sie wyzej wymieniona produkcja spodobala. Mimo wszystko kazdy lubi co innego, wiec zycze Wam wszystkim, milej zabawy w ogladaniu, 3 czesci serii filmu, ktorego pomysl starczal na 30 minut pierwszej czesci. Pozdrawiam:)Pozr
niech zgadnę ... te cytaty tych wszystkich ludzi to tylko po to by "Twoja" wypowiedź wydała się dłuższa ?.... A ten film to przede wszystkim pomysł inny niż w pozostałych filmach i całkiem ciekawy ...
ja uwazam ze trojka bedzie gorsza od dwoch pozostalych, a to z tego powodu ze tworcom braknie juz pomyslow
Oszukać przeznacznie to jest film dobry, nic po za tym, niema w nim zadnych nowości... odgrzewany kotlet, tylko z nowym talerzem, ale to nie zmienia faktu ze swoich wielbicieli ma. A co do powtarzania i tworzenia kolejnych cześci to widać nie moc scenarzystów do stworzenia kolejnego genialnego filmu, tylko sieganie do archiwów i myśl "jaki dzisiaj remake zrobimy" czy wy tego nie widzicie... ? Od wyspów itp trupów to mnie głowa boli, namnozyło sie nam tych wszystkich komiksowych filmów a zazwyczaj sa przcietne, prócz kilku pokoju nowego Batman btw czapki z głów dla pana Nolana... Ja chce idac do kina zoabczyc cos nowego - ciekwego, a ostatio bedac na klucz do koszmaru to przewidziałem kazdą scene... to mnie az boli
''Wypowiedz'' Kolegi lub kolerzanki bo po niku trudno poznać pozostawię bez komantarza. Pierwsza część filmu była dobra ale moim zdaniem druga była lepsza. Nigdy nie domyślił bym się że Trzecia część będzie na Roller Costerze, myślałem że może o Statku albo o Pociągu nigdy bym nie wpadł na pomysł z Roller Costerem za to właśnie plus.
Oglądałem zwiastun i bardzo mi się podobał, ale troche zdradził za dużo wątków z filmu. Pozdro dal fanów tego filmu
jak patrze krissss na to jak ty piszesz w ogóle, to tak sobie myślę, że Ty mało rzeczy w życiu się domyśliłeś.
A te Wasze gadki to są bez sensu. Poczekajcie na 3 część i będzie jasne. A dwie pierwsze to ja nie wiem po czym wy oceniacie, że lepsze, czy gorsze. Dwa filmy o tym samym=ocena taka sama. Niczego więcej w dwójce nie było.
to fakt .. o tym samym ... jednak było więcej .. i jednak można ocenić czy lepsze czy gorsze ... ale to już kwestia gustu ...
mam tylko jedno do powiedzenia JA CHCĘ TEN FILM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
ps mam w dupie wasze opinie i tak go obejrzę... pierdolicie głupoty jak kury na ...
masz racje nieobejrzeli a sie kluca naszczescie ja juz to mam zasoba i powiem wam ze 3 jest zajbista
Atrurek skad zassales filma? bo ja szukam i nie moge znalesc?
daj linka do torrenta czy co bo ja nie mam
joker wiem napewno ze juz masz ten film minelo troche czasu dla mnie najlepsza wyszukiwarka torrentow to www.torrentspy.com tam znajdziecie ten film :)