Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Taka przestroga dla niektórych dziewczyn i chłopaków... ;):)

ocenił(a) film na 8
roots23

Z tej sceny to mi się ogólnie podobała ta piosenka co leciała " Love Rollercoastwer " !!! Wymiata :) No rzeczywiście przestroga... Może ludzie dzięki temu filmowi będą inwestować w naturalność wyglądu, a nie sztuczność ;)

roots23

uśmiałam się na tej scenie :P (zreszta jak przy wiekszesci smierci :P) tylko wkurzaly mnie gole cycki bo niajk sie mialy tak naprawde do filmu... coz facetom sie pewnie podobalo :P

no właśnie wąłśnie - przestroga :P chyba w zyciu nie pojde na solarium.. swoja droga nigdy nie bylam a wy?

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Ja nie byłew ;) Ale owszem miałem bliskie spotkanie z "samoopalaczem" do dziś nie wiem dlaczego to zrobiłem :D

InowroclawskiWilk

he he i jak wygladels? :P

ja tez mialam spotkanie z samoopalaczem ale w tempie przyspiesoznym zrezygnowalam jak zobaczylam efekt na mojej kolezance :D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

wyglądałem jakby rzucali mój ryj, gównem :D
to dobrze że zrezygnowałaś... yeaaaah jestem dumny :D

InowroclawskiWilk

w takim razie bardzo załuje ze tego nie widzialam - moglo byc ciekawie :P choc zapewne porownywalnie do mojej kolezanki. ona wygladla jakby wytarzali ją w błocie pomieszanym z rudą glinką :P

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Tak było bardzo ciekawie :P Na dodatek zejść nie chciało mimo moich starań z tonikiem i mocnym szorowaniu twarzy :P 5 dni ten syf miałem na buzi :( potem zeszło jakoś na szczęście :)

InowroclawskiWilk

he he.. wybacz ze sie smieje...
no nie powtarzaj tego juz w kazdym razie - grunt to pozostac naturalnym to naprawde o wiele lepsze.. najgorsze sa jednak dziewczyny z kilogramem tapety na twarzy... potem chlopak sie do nich przytuli czy pocaluje i polowa jej buzi zostaje mu na bluzce albo na twarzy :/

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

Takie są najgorsze... A wczoraj ile pustych lasek oglądałem bo na jednym z moich ulubionych programów ( rebel na 4funTV ) puszczali koncert TH :/ jakie puuuste są te laski w tych czasach że masakra :/ ale na szczęście 4fun mimo ze pokazywal koncert to i tak mial z nich poleffke :) cale szczescie :)

InowroclawskiWilk

heh ogladasz 4fun? dzieki nim dostalam bilet na przedpremiere oszukac... he he wiem ze robia sobie jaja i bardzo dobrze! a co do tych lasek - racja... sa tylko zapatrzone w te pedalki z TH i tyle.... nic poza tym...

"don't wanna be just like'em" xD

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

pewnie że oglądam :) no robią jaja bo wkońcu są 4fun :P ale na szczęście robią sobie jaja z tych wszystkich tandetnych rzeczy :-)))

ocenił(a) film na 10
InowroclawskiWilk

No widzę, że tu się rozwinęła mała rozmowa :)
Powiem Wam jedno: ja też nigdy nie byłam w solarium, i nie smarowałam się samoopalaczem :P jak dla mnie naturalny wygląd to podstawa :)

ocenił(a) film na 10
roots23

Szkoda tylko, że te dziewczyny niektóre i chłopaki tego nie ujżą :PP:))

ocenił(a) film na 8
roots23

Tak naturalny wygląd to podstawa ;p Choć jakby dziewczyny chciałaby być wogóle naturalne to nie mogłyby się golić ;p Ogólnie to czasami można się upiększyć ( np. farbując włosy ) ale bez przesady ;p np. tona make-upu to już przegięcie :)

InowroclawskiWilk

he he no szkoda, szkoda :P

nie no jasne, ze mozna sie upiekszyc ale bez przesad w stylu 3 metrowe paznokcie 400 godzin na solarium, 'tona make-up' na twarzy, wlosy rozjasnione na blond tak ze wydaje sie ze sa przezroczyste.. sorry ale wtedy wyglada to gorzej niz lalka barbie :D

ocenił(a) film na 8
Empty_Line

nooo :D

ocenił(a) film na 10
InowroclawskiWilk

Empty Line, w tej scenie chodziło o naturalność - to nie miało mieć ścisłego związku z filmem.

Klaudia_22

tak wiem, ale dla mnie było strasznie denerwujace i tyle xD

(znowu mi sie wpis nie chce dodac :/)

ocenił(a) film na 10
Empty_Line

Heh, masz racje :) byleby tego makijażu nie było za dużo a farba nie jakaś nie wiadomo z kosmosu wzięta :)