Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

Swietny

ocenił(a) film na 8

Dopiero go obejrzałem i moim zdaniem najlepszy ze wszystkich części. Podejrzewam że będzie i czwarta część:)

ocenił(a) film na 1
primeraP10

A ja podejrzewam że pewnie będizesz jedynym który na tą 4-ta cześć pojdzie do kina hehe..

primeraP10

Mi się nie podobał :P ale obejrzałam to ze względu tylko na Ryana Merrimana :D i Alexz Johnson

ocenił(a) film na 8
Golden_Rose

:) Kazdy lubi co innego:) Moim zdaniem byly bardzo dobrze dopracowane efekty:) O grze aktorskiej juz nie wspomne:) pozdrowienia Golden Rose:*

primeraP10

Nie mówie że był beznadzejny :P ale widziałam lepsze :) No a efekty specjalne rzeczywiście były dobrze dopracowane :)

ocenił(a) film na 8
Golden_Rose

masz racje sa lepsze filmy niz ten. Po prostu lubie serie tych filmow:)a Ty w jakich filmach sie lubisz??:)

primeraP10

heh :P Małe offtopy :)
Ja w sumie lubie PRAWIE wszystkie gatunki.
Nie lubie: jakiś wojennych(zwykle są nudne), albo gatunków z tych wschodnich sztuk walk (haaajjaaah), nie przepadam też za horrorami bo nie widze w tym żadnej frajdy - w baniu się czegoś, czy oglądaniu ohydnych rzeczy, a jeżeli jakiś oglądam to najczęściej z kimś z kim moge sie ponabijać z filmu i z głupich sytuacji :P taaak (ale ogólnie horrory też czasami oglądam ) Lubię sensacyjne, thrillery, dramaty, kryminały, fantasy, science fiction, komedie - co chcesz :P każdy film moge obejrzeć byle był fajny :D No i oglądam wszystkie filmy z Johnnym Deppem :PP
Aha...i nie przepadam za polskimi...uważam że Polakom baaaardzo brakuje umiejętności co do robienia filmów w stylu amerykańskim. W większości te filmy są kiczowate no np. seriale (maaaasakra) (nie umieliby stworzyć czegoś na podobieństwo nawet Oszukać przeznaczenie, a najważniejsze jest to że po prostu polscy reżyserzy nie mają kasy na takie rzeczy....więc nawet też nie mają takiej szansy)
Ale i tak szczerze mogę powiedzieć że kocham kino
Nie mam ulubionego filmu. (chociaż ostatnio Prison Break :P )
A jakbyś zajrzał na mój blog-filweb i zobaczył ulubione filmy, to znalazłbyś różne różności :P
Pozdrawiam :* :))

ocenił(a) film na 8
Golden_Rose

hehe na blog zajrzalem od razu jak napisalas swoj pierwszy komentarz:) Zgadzam sie z Toba, Polacy nie umieja robic dobrych filmow. Na pewno nie predko zrobia film w stylu "Oszukac przeznaczenie" ale oboje dobrze wiemy jaka jest sytuacja w naszym kraju. To widze ze obeznana jestes w gatunkach filmowych:) Nie martw sie ja tez nie lubie wojennych i azjatyckich filmow:)Ale horrory to kocham:) Wszystkiej masci. Wlasnie zaraz zasiade i obejrze sobie jakis nowy:) A tak w ogole to mam na imie Michal:) Pozdrowienia

primeraP10

:) A mi Oszukać Przeznaczenie przypomina też troche Krzyk (którego rónież jest pare części i to też nie jakiś cudownych...) Cześć Michał :)) jestem Anka/Ania/czy jak chcesz mnie nazywać:PP możesz wymyślić coś nowego :D (ostatnio nawet ktoś mnie przezwał Śnieżynka - hehe :P , ale to taka ciekawostka ;) )

ocenił(a) film na 8
Golden_Rose

Anka/Ania/Śnieżynka powiadasz:) Ciekawe dlaczego ta śnieżynka:) Powiem szczerze ze krzyku akurat nie ogladalem ale chyba dostalem powolanie by obejrzec wszystkie czesci:)trzeba te filmy najpierw zdobyc... Pozdrowienia:*:*:*:*...Śnieżyn ko:P

ocenił(a) film na 8
Golden_Rose

A dalo by rade poznac blizej Śniezynke-recenzentke moich recenzji??:)Pozdrowienia

primeraP10

:D Na moim blogu jest podane moje gg - możesz skorzystać:PP