Oszukać przeznaczenie 3

Final Destination 3
2006
6,0 101 tys. ocen
6,0 10 1 101010
4,3 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 3
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 3

super film 10 na 10

ocenił(a) film na 10

nie sluchajcie negatywnych komentarzy, film jest suuuper!!!!! :D

ocenił(a) film na 6
kuki_x

denny film 1 na 10
nie słuchajcie pozytywnych komentarzy, film jest dennnny!!! :(

A tak na serio to daje 7/10, bo mnie tak bardzo nie zachwycił (z tymi zdjeciami przesadzili, nie ma to nic wspolnego z poprzednimi czesciami)

kuki_x

troche to smieszne ^^ dajesz temu filmowi 10/10. powiedz prosze dlaczego? co widzisz w tym filmie.. podaj choc 1 powod dla ktorego zasluguje na dziesiatke

galan15

galan nie podskakuj bo myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy świata. Może użytkownik nie widział poprzednich części co? Dla kogoś kto widział tylko 3 część film może być naprawdę niezły.

ocenił(a) film na 4
kuki_x

tragedia.. jesli takie osobniki oceniaja filmy 10.. to ja pozostawie to bez komentarza..
proponuje obejrzeć bardziej ambitne producje.. to tyle na ten temat..

kuki_x

Ja stawiam 7/10 bo dwójka najlepsza była. Tu trochę wszystko jest przewidywalne, małe nawiązanie do poprzednich części. Jedyna widoczna zmiana to taka, że główna bohaterka nie ma 100% pewności kto będzie następny. Jak bym nie widział dwójki dał bym 8/10

kuki_x

Polecam wszystkim którzy nie widzieli poprzednich częśći!!!!

Ja widziałam tę jako pierwszą i dla mnie bomba te zdjęcia i wogóle :)

A poprzednie mnie jakoś nie pociągają ;/

Nie robi już na mnie wrażenia wypadek samolotowy czy samochodowy.
W zbyt wielu filmach to widziałam i to już nudne... A w 3 podobał mis ie pomysł z kolejką i woóle fajnie zrobione :D

I podoba mi sie gra aktorów.

ocenił(a) film na 1
kuki_x

1/10
mam nadzieje,ze ocena da wiele do myslenia. :]

xwhateverx

U mnie cała trylogia ma 1/10.

kuki_x

Nawet spoko film...Ale najlepsza jedynka była, bo wszystkie części są o tym samym i dlatego trójka była już nudnawa........

ocenił(a) film na 10
kuki_x

masz rację ciecie się nie znają film jest bardzo dobry szukałem w nim minusów i nie znalazłem spojler bardzo fajna scena jak wyczuwają zło w drzewach czasami w tym filmie ciarki mi przechodziły i dreszcze i sam czułem strach i obecność zła niewidzialnego ale tak jakby obecnego pod postacią nie widzialnej istoty czy demona czy wogóle czegoś

ocenił(a) film na 8
kuki_x

ja daje 7/10
film jest dobry, trzyma w napieciu, kopia pozostalych czesci, ale w koncu o to w tym filmie chodzi, zmienili tylko miejsce i sposob morderstwa, ale i tak film naprawde warty zobaczenia

ocenił(a) film na 10
kuki_x

ZGadzam sie super film moim zdaniem lepszy od poprzedniej części

ocenił(a) film na 5
kuki_x

MOIM zdaniem 3 część jest najlepszą ze wszystkich części. Dziesiątki nie dam, bo aż takim arcydziełem nie był, ale 9/10 daję z pewnością ; ))