nie sluchajcie negatywnych komentarzy, film jest suuuper!!!!! :D
denny film 1 na 10
nie słuchajcie pozytywnych komentarzy, film jest dennnny!!! :(
A tak na serio to daje 7/10, bo mnie tak bardzo nie zachwycił (z tymi zdjeciami przesadzili, nie ma to nic wspolnego z poprzednimi czesciami)
troche to smieszne ^^ dajesz temu filmowi 10/10. powiedz prosze dlaczego? co widzisz w tym filmie.. podaj choc 1 powod dla ktorego zasluguje na dziesiatke
galan nie podskakuj bo myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy świata. Może użytkownik nie widział poprzednich części co? Dla kogoś kto widział tylko 3 część film może być naprawdę niezły.
tragedia.. jesli takie osobniki oceniaja filmy 10.. to ja pozostawie to bez komentarza..
proponuje obejrzeć bardziej ambitne producje.. to tyle na ten temat..
Ja stawiam 7/10 bo dwójka najlepsza była. Tu trochę wszystko jest przewidywalne, małe nawiązanie do poprzednich części. Jedyna widoczna zmiana to taka, że główna bohaterka nie ma 100% pewności kto będzie następny. Jak bym nie widział dwójki dał bym 8/10
Polecam wszystkim którzy nie widzieli poprzednich częśći!!!!
Ja widziałam tę jako pierwszą i dla mnie bomba te zdjęcia i wogóle :)
A poprzednie mnie jakoś nie pociągają ;/
Nie robi już na mnie wrażenia wypadek samolotowy czy samochodowy.
W zbyt wielu filmach to widziałam i to już nudne... A w 3 podobał mis ie pomysł z kolejką i woóle fajnie zrobione :D
I podoba mi sie gra aktorów.
Nawet spoko film...Ale najlepsza jedynka była, bo wszystkie części są o tym samym i dlatego trójka była już nudnawa........
masz rację ciecie się nie znają film jest bardzo dobry szukałem w nim minusów i nie znalazłem spojler bardzo fajna scena jak wyczuwają zło w drzewach czasami w tym filmie ciarki mi przechodziły i dreszcze i sam czułem strach i obecność zła niewidzialnego ale tak jakby obecnego pod postacią nie widzialnej istoty czy demona czy wogóle czegoś
ja daje 7/10
film jest dobry, trzyma w napieciu, kopia pozostalych czesci, ale w koncu o to w tym filmie chodzi, zmienili tylko miejsce i sposob morderstwa, ale i tak film naprawde warty zobaczenia