strasznie nudny brak logiki w poczynaniach glownej bohaterki ten klimat ktory mial trzymac w napieciu raczej smieszy jedynym atutem tego obrazu jest muzyka na koncowych napisach i koles na stacjibezynowej podobny to pewnego sedziego pilkarskiego pier luigi coliny czy jakos tak heheheh nie polecam
to może nam napiszesz jaka to jest piosenka na końcu tego filmu? :)
jak dla mnie, to zakończenie spowodowało, że oceniam film na 1/10.. no ludzie.. film przecież musi się skończyć :/ a tu na samej końcówce pomysłu zabrakło, porażka
"Beznadziejny gniot" to dla Ciebie 4/10? Zaprawdę, nastąpiła niesamowita dewaluacja ocen w skali. :)
Jeszcze się dziwisz bandom nastolatek i nastolatków bawiących się w pseudo-znawców próbujących krytykować filmy nie mając o nich zielonego pojęcia? Bo mnie już takie coś nie rusza...
Taka Ammy7 jeszcze chociaż próbuje zaznaczyć swój subiektywizm ale spójrz na resztę tematów tutaj – same Tomasze Raczki...
Odświeże temat nowym dopiskiem.
Tak samo jak w poprzednim temacie. Chłopak ocena taki sobie film na 9/10 ponieważ podobała mu się bohaterka i jedna scena. A co do tego gniotu, czas obniżyć ocene i dołożyć swoją "jedynke".
Dziewczna ktora walczy ze strachem ktory powoduje ze dziewczyna boi sie samochodow dlatego w ciemnym lesie w raz z pania psycholog ma pokonac strach . Ale pojawia sie psychopata robi trach ciach zabija pania psycholog i mloda dziewczna sama zostaje ze swoim strachem film nie zaskuje nie ma tu solidnej akcji ale film dla mnie swietnie trzyma w napieciu Najbardzej przerazalo mnie jak kamera pokazywala cialo psycholog te zblizenia mysalem ze zachwile ja zlapie za reke i powie jej zdalas test bo mialem wrazenie z caly czas jest wszytko ukartowane . Tylko mnie jedno zastawia szalencem byla kobieta czy chlop bo w opisie na Cyfrze +wyczytalem ze to kobieta dla mnie 8/10
I w końcu spójna i konstruktywna opinia, ufff myślałem że tu tylko same gnioty i pseudo tfu znawców czytać będę :)
Oczywiście ten film nie jest żadnym dziełem, ale ma swój niezły klimat.
Są pewne nieścisłości fabuły.. niestety, chyba reżyser przecenia magię filmu, to jednak nie ujmuje całościowo subiektywnej ocenie filmu.
Dla mnie 6/10.. gdyby bohaterka wybiła tą szybę dałbym więcej :P