PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733392}

Ouija: Narodziny zła

Ouija: Origin of Evil
2016
5,5 32 tys. ocen
5,5 10 1 31513
4,9 14 krytyków
Ouija: Narodziny zła
powrót do forum filmu Ouija: Narodziny zła

Warto obejrzeć ?

użytkownik usunięty

Mam małe pytanko, czy warto wybierać się do kina na to ?
Jedynka była słaba, a chcę wiedzieć, czy znowu nie popełnię błędu, z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6

Moim zdaniem film sredni w strone niezlego. Nie ma jakichhs wielkich glupot, ale nie straszy, tempo ma srednie i mogloby byc lepiej. Jednak nawet dobrze sie oglada. Mimo tego ja troche bym zalowala gdybym obejrAla w kinie, w kinie wole obejrzec jakis solidny film, bo jednak troche sie placi. Chyba, ze tanie kino to ewentualnie. Ja obejrzalam w Internecie. Do kina wolalabym sie wybrac na cos naprawde bardzo dobrego, co sie wyrozni i zostanie w pamieci np "Wolyn", "Przelecz ocalonych" itp. Na lekkie filmy tez chodze do kina czasem, ale czesciej na komedie wtedy. Horrory i tak.czesto sa teraz slabe, a i tak wole obejrzec w domu, by maksymalnie sie sooncentrowac i wczuc, a nie slyszec jedzenia popcornu i smiechow.

ocenił(a) film na 6
monika220

A jedynki nie ogladalam, wiec tu nie porownam.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
monika220

Dzięki za odpowiedź, z chęcią wtedy obejrzę film w domu, bo niestety jedynka była naprawdę słaba, niestraszna.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6

Ok. No wlasnie tak slyszalam o jedynce, ze taka amatorska itp i odpuscilam ja sobie. Moze tylko dla smiechu kiedys obejrze hehe.