Ciekaw jestem ilu z was oglądało ten film ? Piszecie pierdoły i jakies swoje domysły żenada i tyle !
WARIACIK, żenujący i w ogóle niepotrzebny to jest Twój post. To forum jest od tego by pisać o filmie, czy to własnie domysły czy to jak bardzo nam się podobał. Często na tych forach powstają rożne tematy z jakimiś grami typu, "co było dalej". Czy masa innych w których ludzie piszą że nie mogą się doczekać filmu. Od tego jest to forum!
Mógłbyś chociaż mi podać powód dlaczego napisałeś ten komentarz?
Jakim by ten film połaczeniem nie był jest po prostu średni, jak juz napisałam pomysł fajny ale wykonanie marniutkie, wiem bo go wczoraj ogladałam....liczyłam na coś lepszego..szkoda .. a miało byc tak pięknie...:)
No niestety nie jest. Pathfinder jest o niebo lepszy. Wierz mi. Nawet nie zabieraj się za ten film. Szkoda czasu...
Zgadzam sie. Film jest sredni. Ten potwor.. z czerwona oznaka grozy - troche plytki pomysl. Myslalem, ze bedzie wiecej z basni niz z Gwiezdnych Wrot ;) z Mcgyver'em.
No ten potwór to jakaś porażka. Jakby zostawili go nie świecącego to już by robił lepsze wrażenie. A motyw jak potwór utrzymuje się na ręce Outlandera mnie rozbroił. Na planecie ich palili, a tu wpada do kadzi, czy do czegoś tam, płonie jak pochodnia i przeżywa... No beton straszny. Ten film to jakaś pomyłka. No i dlaczego ten potwór miał biedowatą zieloną krew. Dlaczego akurat zieloną? To jest masakrycznie oklepane. Niebieską, bordową, coś w tym stylu, ok to jeszcze ma sens, ale zieloną...
Niebieska oklepana tak samo jak zielona :P ale wydaje mi się że nie ma co porównywać palącej się oliwy, do na przykład napalmu, bo co najmniej tym faszerowali ich na rodzinnej planecie. To tak w kwestii tego, że się czepiamy szcegułów ;P
Tak a w dodatku na poczatku uczyl sie 'SZYBKO' nordyckiego a pozniej z wszystkimi rozmawia po ang. Motyw z szybka nauka byl zbedny ale chyba chcieli pokazac, ze faktycznie on jest z przyszlosci :-)
No właśnie to było bez sensu. Przecież on nie był z przyszłości, nie? Na początku tak myślałem, ale wynikało z tego, że on jest z innej planety. Tylko wygląda tak jak człowiek... To było bez sensu
Pierdoloną katastrofą były twoje narodziny.
No rzeczywiście gdyby krew była bordowa to by wiele zmienilo w filmie... Wtedy zaslugiwalby na 5/10. A jakby byla brązowo-fioletowa to juz całkiem byłbym oczarowany. Naprwde ludzie macie świętą racje! Co za debil robi filmy z zieloną krwią?! Przeciez krew jest niebieska i taka powinna pozostac!!
:). To jest jeden z argumentów :). 1. zielona krew u obcych jest oklepana, a jeżeli już to niech wygląda jak krew, a nie jak jakiś smark na paszczy potwora.
wudzialeś kiedyś kosmite?
za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>
Film poniżej krytyki. Gówniany scenariusz, kiepscy aktorzy, mierne efekty i bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury... Jakim cudem on po zanurkowaniu tej studni, na końcu wyszedł na jakiejś górze z wodospadem ? O motywie z tym jak go trzymał za ramie nie wspomnę, bo zabiło mnie to już zupełnie.
Nie jestem może jakoś strasznie wymagającym odbiorcą, który głównie zastanawia się co film miał przekazać, ale... Na miłość Boga !
A szkoda bo chętnie obejrzał bym dobry film z wikingami w tle. Może innym razem. NIE POLECAM.
A powiedz mi VegatZ_3, wielkie roboty z kosmosu transformujące się w samochody to normalka nie? Pełna realistyka. Sam znam paru, a z optimusem byem ostatnio na szklaneczce oleju napędowego :)
Tak poza tym to strasznie duzo filmów ogladasz znawco.
Powiedz mi człowieku, w którym ja momencie doczepiłem się do samej fabuły czy pomysłu na film ? Dla mnie równie dobrze mogłyby to być małe roboty transofrmujące się w wielkie tostery, walczące z szalonymi chlebakami... Dopóki film zrobiony jest porządnie, tak że - tutaj podkreślam - mnie się podoba, dopóty będę go polecał. Jeśli jest według MNIE do kitu, to pewnie niewiele dobrego będę mógł o nim napisać.
Tobie się podoba ? Swietnie, nie chciałbym się jednak wdawać w chorą i zupełnie bezproduktywną polemikę z Tobą, Panie 'znawco' [choć tak popularną na forach FW] na temat tego gniotu [ja]/ciekawego filmu [Ty], bo wszystko raczej już zostało powiedziane, no bynajmniej z mojej strony.
A filmów myślę, że oglądam całkiem przeciętnie, jeśli tak bardzo Cię to interesuje.
Pozdrawiam
Dziekuje za miłe zaskoczenie. Rozłożyłeś mnie niestety... Szacunek. Pozdrawiam :)
To jest połączenie LOTRa, TERMINATORA, NIE PŁACZ KOCHANIE, GWIEZDNYCH WOJEN I RUCHAJ MNIE RUCHAJ
postarajcie się zrozumieć to co przed chwilą napisałem w taki sposób jaki ja chciałem żebyście to przyswoili... pozdrawiam
władca pierścieni + Alien vs Predator + Obcy + 13 wojownik + doom + kroniki riddicka + małpy w kosmosie :D czegos zapomniałem? :)
to jest taki trzynasty wojownik dla ubogich ;) schematem strasznie mi przypomina trzynastego wojownika, dałem 7 bo lubię Caviezela ;p