PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31082}

Płytki facet

Shallow Hal
2001
6,0 36 tys. ocen
6,0 10 1 36165
4,9 13 krytyków
Płytki facet
powrót do forum filmu Płytki facet

Świetny

ocenił(a) film na 10

Film mi bardzo przypadł do gustu,bo nie jest głupkowatą komedią romantyczną,ale ukazuje pewne wartości oraz negatywne zachowania.Warto zastanowić się nad sobą

ocenił(a) film na 6
anulek13

No, trochę głupkowaty jest, ale zgadzam się - choć film nie zachwycił mnie tak bardzo , bardzo, należy docenić chęć przesłania czegos głębszego.

szanona

Zgadzam się z Szanona! Film nie należy do moich ulubionych, nie ujął mnie też bardzo mocno, ale chyba rzadko zdarza się, by w komediach romantycznych było "drugie dno"- i to właśnie mi zaimponowało.

ocenił(a) film na 6
anulek13

Trudna, szczera prawda w bardzo banalnej i przerysowanej oprawie.
Szacunek dla Hall'a i "pieska" (=

ocenił(a) film na 7
kostekzary

najlepszy był kierowca taksówki, i te jego przekomiczne miny, wie ktoś jak się on nazywa

anulek13

Można rzec, że warto ten film obejrzeć i zastanowić się nad sobą. Nie warto się przejmować opinią na swój temat.

użytkownik usunięty
anulek13

film jest mega śmieszny . Nie rozumie takiej oceny

użytkownik usunięty
anulek13

Mi też bardzo się podobał choć z początku nie zapowiadało się na coś fajnego, zastanawiam się tylko jak Gwyneth dała radę podnieść faceta wraz z własną ciężką już charakteryzacją i zejść do auta na końcu - wiem spoiler

Gdy lecą napisy końcowe jest pokazane jak robili tą scenę. Hal był podwieszony na linkach.

użytkownik usunięty
mientek

Ła dzięki, jak mogłam to przegapić :3 Serio dzięki

ocenił(a) film na 8
anulek13

za pomysł i fabułę 10, ale niestety mimo najszczerszych chęci nie mogłabym NAGLE zamiast błyskotliwego i wrazliwego przystojniaczka zapragnąć 150 kg faceta chocby uratowal cała Afrykę... mimo wszystko wierzę głeboko, że prawdziwe piekno tkwi głeboko w człowieku i dzięki niemu nie dostrzegamy wielu zewnetrznych deficytow (ale bez przesady)

misti27

Poznać się można zdalnie.
Spędź tak z kimś kilka wieczorów powierzając swoją duszę. Odnajdź taką samą u niego. Nie musisz z nim być, ale pokochasz na pewno.

ocenił(a) film na 8
neex

Nexx, pewnie masz rację - to jest własnie urok (minus?) internetu, ale w filmie oni spotykaja sie w realu, widzą się, dotykają, i mimo, że hipnoza zostaję zdjęta, to on dalej ją pożąda, oj, to jest mało realne (aczkolwiek nie niemożliwe); jednak kobieta potrafi kochac i NIE pożądać, natomiast nie wydaje mi się, żeby u facetów było to tak powszechne jak u kobiet,

misti27

Powszechne, nie. Faceci to wzrokowcy. Ale gdy ktoś najpierw pozna bratnią duszę (a w filmie tak było), to choćby osiągnęła 150 kilo to trudno bez tej duszy żyć. Dlatego historię uważam za wiarygodną.

ocenił(a) film na 8
neex

wczoraj akurat film lecial na polsacie - obejrzałam go z wieeeelką przyjemnościa, wszystkim życzę tak szczerej miłości :)

ocenił(a) film na 8
misti27

E tam, ona przynajmniej z fejsa fajnie wyglądała ;)
Ale tak ogólnie, to, ja nie lubie grubych ludzi, bo wygląd to dla mnie aktualnie sprawa najważniejsza... muszę jednak przyznać, że miałem okazję raz być w podobnej sytuacji (tak troche) osóbka wyjechała sobie na 9 miesięcy do niemczech, gdzie przytyła 20 kilo lol2. I jakoś mi to nie przeszkadzało aż tak strasznie, jak mogło by się wydawać. Może tam z początku, przez pierwsze kilka dni...

użytkownik usunięty
misti27

Facet w kobiecej skórze, lol.

ocenił(a) film na 7
misti27

Płytka laska?:)