6,5 116 tys. ocen
6,5 10 1 115605
6,8 43 krytyków
Pacific Rim
powrót do forum filmu Pacific Rim

Czy ten film jest jak Transformers tylko że ze słabszą grafiką? Zamierzam kupiś go sbię na DVD lub Blu-ray i się pytam bo Transformers kocham ale wydaje mi się że to będzie troszke kiczowate ...
Co soądzicie nadaje sie na kupno XD ?

ocenił(a) film na 6
MrSebkoss_filmaniak

Film na raz, strasznie przewidywalny, liniowy, postacie bezbarwne i płytkie - jeśli oczekujesz od filmu czegoś więcej niż efektów i sieczki to będziesz żałował każdego grosza ;)
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
MrSebkoss_filmaniak

Grafika w Pacific Rim nie tylko nie odstaje od Transformers, a wręcz momentami jest lepsza (sceny walk w miastach w Transformers są dla mnie czasem zupełnie nieczytelne - bez oglądania tego na stopklatce nie wiadomo kto kogo bije). Fabuła utrzymana jest nieco bardziej w gatunku sicience-fiction, jednak przeznaczona dla podobnego targetu wiekowego więc raczej na pewno się spodoba.

MrSebkoss_filmaniak

Szczerze? Nie kupuj tego filmu.Też jestem fanem Transformers,filmy z tej serii kupiłbym w oryginale chętnie bo są naprawdę dopieszczone.A po obejrzeniu tego filmu byłem bardzo rozczarowany.Film po prostu słaby;/ Nie warto go kupować,ale zrobisz jak uważasz :-)

ocenił(a) film na 8
Tommy221

W sumie po Trailerze mi sie wydaje zę fajne, po grafice takie sobie al fabuła jak na nawalanke chyba może być ...

MrSebkoss_filmaniak

Zrobisz jak uważasz :-) Moje zdanie jest takie,że mimo iż film zapowiadał się fajnie po obejrzeniu okazał się słaby.Zdecydowanie lepsze są Transformers :-)

ocenił(a) film na 10
MrSebkoss_filmaniak

Film jest świetny i moim zdaniem dużo fajniejszy w odbiorze niż Transformers. Nie ma idiotyzmów typu ruchające się pieski czy naćpana mamuśka. Świat stoi u progu apokalipsy. :)

MrSebkoss_filmaniak

Dwie rzeczy.
Jesteś chyba jeszcze malutkim dzieckiem, bo piszesz jak pijany lub JESTEŚ pijany, jednak raczej jesteś dzieckiem bo gadanie (ze słabszą grafiką), tak się składa że z lepszą i nie mówi sie grafika,
Druga to - TAK, kupuj! Jeśli ci się nie spodoba, to znaczy że to nie jest film dla ciebie

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

To że powiedziałem ze słabszą grafiką oznacza że jestem dzieckiem? XD
Poprostu widziałem urywki filmu i '' efekty specjalne ( niech ci będzie )'' nie były takie fajne, a na takie typy filmów mają być dobre.

MrSebkoss_filmaniak

jakbys to w kinie zobaczyl to by ci szczeka poleciała z tyczki

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Dlatego chcę kupić by zobaczyć!

MrSebkoss_filmaniak

Jeśli chodzi o efekty to pacific bije transformersy na głowę.
Transformersy to taka paćka trochę, za kolorowe i nie widać co się dzieje.
Tylko tak jak kolega wyżej powiedział prawdziwy efekt był w kinie.
No i sam film jest trochę poważniejszy, nie ma gadających małych robocików itp.

Zależy jaki target ale ja jak najbardziej polecam bo rozpierducha jest monumentalna:D

ocenił(a) film na 8
stachuxpe

Jak rozpierducha to dla m nie XD

ocenił(a) film na 9
MrSebkoss_filmaniak

Dla mnie PR jest o niebo lepszy od serii Transformers mimo, że ją bardzo lubię. Ciekawsza fałuba która wciąga mimo, że wciąż to tylko film rozrywkowy. A co do efektów to gniotą Transformers. Tutaj efekty są zwyczajnie boskie