Czy ten film jest jak Transformers tylko że ze słabszą grafiką? Zamierzam kupiś go sbię na DVD lub Blu-ray i się pytam bo Transformers kocham ale wydaje mi się że to będzie troszke kiczowate ...
Co soądzicie nadaje sie na kupno XD ?
Film na raz, strasznie przewidywalny, liniowy, postacie bezbarwne i płytkie - jeśli oczekujesz od filmu czegoś więcej niż efektów i sieczki to będziesz żałował każdego grosza ;)
Pozdrawiam.
Grafika w Pacific Rim nie tylko nie odstaje od Transformers, a wręcz momentami jest lepsza (sceny walk w miastach w Transformers są dla mnie czasem zupełnie nieczytelne - bez oglądania tego na stopklatce nie wiadomo kto kogo bije). Fabuła utrzymana jest nieco bardziej w gatunku sicience-fiction, jednak przeznaczona dla podobnego targetu wiekowego więc raczej na pewno się spodoba.
Szczerze? Nie kupuj tego filmu.Też jestem fanem Transformers,filmy z tej serii kupiłbym w oryginale chętnie bo są naprawdę dopieszczone.A po obejrzeniu tego filmu byłem bardzo rozczarowany.Film po prostu słaby;/ Nie warto go kupować,ale zrobisz jak uważasz :-)
W sumie po Trailerze mi sie wydaje zę fajne, po grafice takie sobie al fabuła jak na nawalanke chyba może być ...
Zrobisz jak uważasz :-) Moje zdanie jest takie,że mimo iż film zapowiadał się fajnie po obejrzeniu okazał się słaby.Zdecydowanie lepsze są Transformers :-)
Film jest świetny i moim zdaniem dużo fajniejszy w odbiorze niż Transformers. Nie ma idiotyzmów typu ruchające się pieski czy naćpana mamuśka. Świat stoi u progu apokalipsy. :)
Dwie rzeczy.
Jesteś chyba jeszcze malutkim dzieckiem, bo piszesz jak pijany lub JESTEŚ pijany, jednak raczej jesteś dzieckiem bo gadanie (ze słabszą grafiką), tak się składa że z lepszą i nie mówi sie grafika,
Druga to - TAK, kupuj! Jeśli ci się nie spodoba, to znaczy że to nie jest film dla ciebie
To że powiedziałem ze słabszą grafiką oznacza że jestem dzieckiem? XD
Poprostu widziałem urywki filmu i '' efekty specjalne ( niech ci będzie )'' nie były takie fajne, a na takie typy filmów mają być dobre.
Jeśli chodzi o efekty to pacific bije transformersy na głowę.
Transformersy to taka paćka trochę, za kolorowe i nie widać co się dzieje.
Tylko tak jak kolega wyżej powiedział prawdziwy efekt był w kinie.
No i sam film jest trochę poważniejszy, nie ma gadających małych robocików itp.
Zależy jaki target ale ja jak najbardziej polecam bo rozpierducha jest monumentalna:D