5,6 12 tys. ocen
5,6 10 1 12456
6,0 4 krytyków
Nadprzyrodzony pakt
powrót do forum filmu Pakt

supcio

ocenił(a) film na 9

mozna sie wystraszyc, warto obejrzec, dobre zdiecia, wyczowalny schemat z filmow tego typu ale akurat mnie to nie przeszkadzalo bo bylem zadowolony jak podskoczylem na fotelu podczas ogladania..... klimat jest.

ocenił(a) film na 9
monty83

wlasnie jestem po seansie - film sie dosc powoli rozwija ale daje mu 7 (jak juz bedzie mozna punktowac heh) za atmosfere i pozniejszy rozwoj wydarzen ;) Przez jakas dobra chwile mialam wrazenie ze to remake jakiegos azjatyckiego horroru- moze tak jest, chociaz nie wiem, klimat jest fajny.

ocenił(a) film na 9
lonely_stoner

obejrzalam ten film dzis drugi raz- przy pierwszym razie sporo szczegolow mi umknelo - i mysle nadal ze film jest naprawde swietny. A nieczesto sie zdarza zebym po senasie miala ochote objerzec film po raz drugi. Dodam tylko ze film jako horror raczej wpasowuje sie w klimat grozy, lub cos w stylu Hitchcoka a nie klasycznego horroru- chociaz elementy takie tez sa. Naprawde polecam :)

ocenił(a) film na 9
lonely_stoner

ciekawe, bo ja tez wracam do tego filmu , do najlepszych ujec/mometow :D

ocenił(a) film na 9
monty83

ja chcialam sobie po prostu na spokojnie obejrzec i wylapac szczegoly ktore mi za pierwszym razem umknely albo nie przywiazalam do nich zbyt wielkiej wagi (np. oczy ;).