PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95572
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

Farrell ten wymoczek zamiast Arnolda? to jest profanacja !!!
Mam nadzieję, że film nie zarobi złamanego centa.

John__Locke

Farrell zamiast Arnolda to pół biedy, PG-13 zamiast R to już katastrofa.

ocenił(a) film na 3
sztiwen07

Następne pokolenia będą kojarzyć Pamięć Absolutną z Absolutną szmirą Farralla, kino jest na dnie...

ocenił(a) film na 3
Zaethrael

w ogóle powinien być jakiś zakaz robienia remaków klasyków kina...
już czekam na remake Blade Runnera z Pattisonem w roli głównej...

użytkownik usunięty
Zaethrael

hmm nie rozumiem, premiera za 30 dni, a jak rozumiem już wszyscy film widzieliście?

ocenił(a) film na 3

Oglądałem wystarczająco dużo filmów tego typu aby słusznie zakładać jak to się skończy :p Jeżeli się pomylę - sprostuję, chociaż jestem przekonany, że to będzie porażka :]

użytkownik usunięty
Zaethrael

aha 'zakładasz' jak to się skończy bo oglądałeś wystarczająco dużo filmów... już myślałem że jednak oglądałeś

ocenił(a) film na 3

Tak jak Ty zakładasz idąc do warzywniaka że nie kupisz tam telewizora, tak jak zakładam, że remake świetnego i kultowego filmu gdzie rolę zabawnego mięśniaka Arniego gra Farrell (sic!). Zamiast świetnych kostiumów będą efekty komputerowe, a zamiast rozgrywki w postaci bezsensownej aczkolwiek uzasadnionej przemocy, będzie "para nastolatków" + Farrell strzelający z dupy tęczą. Można się miło zaskoczyć ale nie w takim przypadku. Mam nadzieje, że nie pozostawiłem niedomówień tym razem.

użytkownik usunięty
Zaethrael

warzywniak > telewizor ? nie ma sensu w tym porównaniu.

Dalej oceniasz film jakbyś go już widział. Piszesz jak będzie zrobiony, jak zagrają aktorzy i kwestionujesz ich dobór bo sam z góry zakładasz, że film będzie wierną kopią starego Total Recall. Nie wiesz czy tak będzie, nie znasz fabuły, widziałeś trailer i po nim oceniasz cały film. W skrócie wróżysz ze swojej szklanej kuli i bardzo dokładnie opisujesz jak będzie WEDŁUG CIEBIE zrobiony ten film, a potem ten wymyślony przez siebie film mieszasz z błotem. Ostre ocenianie czegoś, czego się nie zna, na podstawie jakiegoś swojego 'założenia' jest delikatnie mówiąc niemądre.