PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95572
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

...Bourne'a? Początek - gość nie wie kim jest, ma tylko jakiś przebłysk. Potem znajduje wskazówki w skrytce, następnie jedzie do swojego mieszkania, towarzyszy mu jakaś dziewczyna.

Film jak dla mnie słaby, nie ma nic do zaoferowania po za kilkoma gadżetami. 6/10

zryty

Piszesz, że film jest słaby a dajesz ocenę 6/10... Bez komentarza. Jak dla mnie całkiem dobry, od początku było wiadomo, że nie jest to kino dla koneserów.

ocenił(a) film na 6
Huberthus

Tak też mnie to czasem dziwi jak nie którzy piszą film słaby ocena 6 albo 7 .
Pozatym całkiem niezły film : dużo efektów , dużo akcji - fabuła chyba próbowała być ambitna ale im z tym niewyszło :P
Ogólnie niezły film tego mniej więcej się spodziewałem :)

blysk_2

Dostał za efekty tyle, w każdym razie 5/10 to już dla mnie dno - wiem, dziwna skala ocen, ale różni ludzie, różne zabawki... =]

ocenił(a) film na 3
Huberthus

IMO słaby 3/10

ocenił(a) film na 3
zryty

Nie naogladali sie tylko naczytali jesli juz. Film to adaptacja P. Dick-a "We Can Remember It for You Wholesale". Słaba bardzo adaptacja! Ze Szwarzenegerem była o wiele lepsza! A szkoda bo Jessica Biel jest taka fajna :)

ocenił(a) film na 4
zryty

Raczej nie naogladali si bourna bo powinienes wiedziec ze jest o remake filmu z 1990r i ta wersja jest o wiele lepsza

hajtaler

Lepszy film niż z Arnoldem

ocenił(a) film na 5
bigdady33

Lepszy montaż, zdjęcia, scenografia, aktorzy, technologie przyszłości, nawet trzy cycyki lepsze. Tylko scenariusz bezdennie głupi.