Puszczali ten film wczoraj w telewizji, ale było już późno i obejrzałam tylko początek, nawet pomimo tego,że gra tu Colin, za którym nie przepadam zapowiadał się nawet całkiem dobrze, może mi ktoś napisać, czy jest to dobre sf czy zwykłe `Łubu-Dubu`bo nie lubię takich filmów..warto obejrzeć?
Dziękuję.
nic nie straciłaś, może strasznie zły film to nie jest, ale jakiś wybitny też nie, taki przeciętniak, o którym szybko zapomnisz, ogólnie nie polecam, bo jest dużo o wiele lepszych filmów ;)
Dzięki,ale w sumie jeśli znów będę padnięta i jakimś zrządzeniem okoliczności znów puszczą to w tv, to chyba nie stracę X minut z życia?Bo jak na raz się da obejrzeć ..
jak uważasz, dla mnie to jest jak to określiłaś 'łubu-dubu', ale na pewno są osoby, którym to się podoba, ja dałam słabą 7
jak kiedyś oglądniesz, to daj znać jak się podobało :)
Ok, dam znać, tylko może potrwać, gdyż jeśli to jednak akcja jednak, to specjalnie czekać nie będe na ten film:-P Pozdrawiam:-)
zamiast pisac posta i ogladac na polsacie gdzie reklamy sa dluzsze od samego filmu, nie lepiej wlaczyc na necie i samemu sie przekonac ?
Film mi się podobał :-] Sama nie wiem dlaczego, ogólnie nie przepadam za takimi filmami, ale jednak coś mi się w nim spodobało:-] Btw teraz oglądałam na tvn-nie tam bodajże zdążyłam wyjść z psem dwa razy na dłuższy spacer, ale udało się wrócić bez pominięcia nawet minutki;-]