PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 95 tys. ocen
6,4 10 1 95300
4,9 27 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

wiadomo że lepsza wersja to ta którą się obejrzało najpierw, więc nie piszcie, że ta jest beznadziejna bo nie jesteście obiektywni

ocenił(a) film na 3
McLlovin

Gardzę obiektywnością. Istotne są opinie subiektywne. Opinie dotyczące filmów nie mogą być obiektywne, ponieważ bazują na naszych emocjach, doświadczeniach, wiedzy, itd. itp.

Arcon_2005

są istotne dla nas samych inni nie chcą subiektywnych opini bo zakrzywiają rzeczywistość

ocenił(a) film na 3
McLlovin

Oczywiście, że tzw. inni chcą subiektywnych opinii. Opinie obiektywne są miałkie, bez wyrazu, bez ikry, najczęściej zgodne z zasadami poprawności politycznej, którą gardzę. Interesują mnie tylko subiektywne opinie. Żadna subiektywna opinia nie zakrzywia niczyjej rzeczywistości, co najwyżej mówi o sposobie jej postrzegania.

McLlovin

Nie wiem skąd wziałeś taką zasadę,ale w moim przypadku ona w ogóle nie działa.Na przykład najpierw oglądałem wersję filmu "Invasion of The Body Snatchers" z lat 50-ych,a potem wersję z roku bodaj 1978.I bardziej podobała mi się ta z 1978.
Poza tym ocena filmu zawsze będzie subiektywna,chociaż nie wiem jak bardzo byś się starał żeby było inaczej.