PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95571
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

Zanim Hauser stał się Quaid' em zdradził Cohaagen'a czy też tylko udawał zdrajcę przed ruchem oporu
Matthias'a? Mam wrażenie, że Cohaagen sprzedawał mu bajkę, a to co chciał w niego wszczepić to nie to, jaki kiedyś był, tylko fałszywe wspomnienie bycia złym, żeby mógł go sobie podporządkować... Hauser był przekonany w oparciu o to jedno wspomnienie (z Meliną), które mu pozostało, że Cohaagen kłamie. Może była to jakiegoś rodzaju strategia, polegająca na osłabieniu i poróżnieniu ich oraz przekonaniu, że ta czarna skrzynka w umyśle Hauser'a nie istnieje. Gdyby w to uwierzył to by wcale nie starał się odnaleźć kodu do niej, a gdy to się nie udało postanowili zmusić go do posłuszeństwa wszczepiając sztuczne wspomnienia. Niestety ów plan się nie powiódł. Ja tak to widzę. Nie chcę mi się wierzyć, że Hauser przed recall nr 1 był cały czas na usługach Cohaagen'a, nie ma to sensu.

agatakoniak

to skad wzielo sie to nagranie w banku ? tam wspomnial o kluczu a klucz uruchamial nagranie na ktorym jest czarna skrzynka w glowie. wiec musial to faktycznie zaplanowac tylko nie chcial stracic tego co przezyl moze.