Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych filmów akcji jaki widziałem. 8/10
Ha Ha to jest badziewie , nie widziałeś dobrych filmów akcji : ''pozdrowienia z paryża'' safe house '' kod nieśmiertelności '' kod dostępu '' turysta'' itd . pozdr
oglądałem turystę, kod nieśmiertelności, kod dostępu, więc nie mów mi proszę czego nie oglądałem.
I dla twojej nędznej osoby "Pamięć absolutna (2012) " to najlepsza akcja ? Już wole'' Przesyłka priorytetowa''
, ''Pozdrowienia z Paryża'' - nie wymieniłeś . '' NIGDY nie dorówna oryginałowi z 1990 R .
Nijak się ma do pierwowzoru z 1990. Polskie tłumaczenie tytułu powinno brzmieć "Totalna Lipa"
proszę cię o to . W USA dawno o tym mówili . Masz neta przecież . czyt nie tylko PL fora. ;-D
mowic mogli mowic, ja tam się tym nie interesowałem, bo jakie kolwiek informacje o filmie poza data premiery sa szkodliwe dla odbioru. Tak obejrzałem sobie pierwszy raz w HD i wersję reżyserska, nie wiedzac o filmie nic, poza tym, że będzie luźno oparty na oryginalne, i jestem pozytywnie zaskoczony filmem.
Fascynujące , ''jesteś trochę jak czytam ...'' już nic nie pisz bo widać , że pisanie sprawia ci problemy buhahahahahahaha. DDD
Oglądałem (nie oglądając oryginału) i film mi się spodobał - dość otwarte zakończenie i ogólnie fajny film na nudny wieczór ode mnie 7/10
Sorry Czyżyk ale ten film to jeden z najgorszych jakie ostatnio widziałem. To tak jakbym oglądał dokładnie to samo co w Mission Impossible tylko gorsze bardziej kiczowate do tego mi Farrel nie pasował od początku do tej roli , on może grać artystów czy jakiś pedziów nie agentów, i ogólnie fabula taka średnia. A no i te kule które gościa nigdy nie dosięgają a la Bruce Willis ;)