PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95572
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych filmów akcji jaki widziałem. 8/10

ocenił(a) film na 6
Kelrox

Ha Ha to jest badziewie , nie widziałeś dobrych filmów akcji : ''pozdrowienia z paryża'' safe house '' kod nieśmiertelności '' kod dostępu '' turysta'' itd . pozdr

Haic

turysta dobrym filmem akcji...ok

ocenił(a) film na 8
Haic

oglądałem turystę, kod nieśmiertelności, kod dostępu, więc nie mów mi proszę czego nie oglądałem.

ocenił(a) film na 6
Kelrox

I dla twojej nędznej osoby "Pamięć absolutna (2012) " to najlepsza akcja ? Już wole'' Przesyłka priorytetowa''
, ''Pozdrowienia z Paryża'' - nie wymieniłeś . '' NIGDY nie dorówna oryginałowi z 1990 R .

ocenił(a) film na 4
Haic

to co Ty wymieniłeś to też nie są dobre filmy akcji :(

ocenił(a) film na 6
Diodak87

napisz mi jakie są tylko nie wymieniaj typu gladiator i inne . DDD

ocenił(a) film na 4
Kelrox

Nijak się ma do pierwowzoru z 1990. Polskie tłumaczenie tytułu powinno brzmieć "Totalna Lipa"

ocenił(a) film na 7
jkrajka

a kto powiedział że ma to być odnowienie pierwowzoru ?

ocenił(a) film na 8
Zetnakatel

W sumie to racja, nikt tego nie powiedział.

ocenił(a) film na 6
Zetnakatel

proszę cię o to . W USA dawno o tym mówili . Masz neta przecież . czyt nie tylko PL fora. ;-D

ocenił(a) film na 7
Haic

mowic mogli mowic, ja tam się tym nie interesowałem, bo jakie kolwiek informacje o filmie poza data premiery sa szkodliwe dla odbioru. Tak obejrzałem sobie pierwszy raz w HD i wersję reżyserska, nie wiedzac o filmie nic, poza tym, że będzie luźno oparty na oryginalne, i jestem pozytywnie zaskoczony filmem.

ocenił(a) film na 8
Zetnakatel

Haic taki burak jesteś trochę jak czytam co piszesz !

ocenił(a) film na 6
Maverick0069

Fascynujące , ''jesteś trochę jak czytam ...'' już nic nie pisz bo widać , że pisanie sprawia ci problemy buhahahahahahaha. DDD

ocenił(a) film na 8
Haic

a myślałem, że się mylę ....

Kelrox

Oglądałem (nie oglądając oryginału) i film mi się spodobał - dość otwarte zakończenie i ogólnie fajny film na nudny wieczór ode mnie 7/10

ocenił(a) film na 4
Kelrox

Sorry Czyżyk ale ten film to jeden z najgorszych jakie ostatnio widziałem. To tak jakbym oglądał dokładnie to samo co w Mission Impossible tylko gorsze bardziej kiczowate do tego mi Farrel nie pasował od początku do tej roli , on może grać artystów czy jakiś pedziów nie agentów, i ogólnie fabula taka średnia. A no i te kule które gościa nigdy nie dosięgają a la Bruce Willis ;)

ocenił(a) film na 8
Kempy235

Spoko, krytyka mile widziana. Każdy odbiera film na swój własny sposób.

ocenił(a) film na 4
Kelrox

No ,a widze że tu na forum jak zwykle napinka :D

Kelrox

tak samo twierdzę że to dobre kino akcji i sf!!

Kelrox

SYF !!!

piotrek10091

syf ;]

ocenił(a) film na 9
Kelrox

Mi się też bardzo podobał film. Może momentami ZBYT dynamiczny :) ale ogólna ocena bardzo dobra, oglądałam w napięciu i nie zawiodłam się generalnie na niczym.