PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95577
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

Poprawnie... i tyle

użytkownik usunięty

Poprawny blockbuster w którym właściwie nic jakoś specjalnie nie przeszkadza (no, może poza PG-13 objawiającym się głównie tym, że bohaterowie rozwalają po drodze przede wszystkim roboty), który nienajgorzej się ogląda, mimo dość drewnianego aktorstwa obydwu głównych aktorek, który jednak ma jeden poważny problem. Problemem tym jest fakt, że ktoś wcześniej nakręcił to lepiej, ktoś wcześniej nakręcił to z charakterem, którego tutaj zabrakło. Jak mi znowu przyjdzie ochota na tę fabułę, to za każdym razem wybiorę film Verhoevena. W sumie to podziwiając imponującą stronę wizualną TR'2012 żałowałem, że te futurystyczne widoczki i co niektóre sceny akcji nie znalazły się w czymś oryginalnym, do czego miałbym ochotę i powód wracać.

6/10

ocenił(a) film na 6

Wizualnie bardzo dopracowany to fakt,obie panie słabo zagrały to fakt a,że film bez charakteru nie ma się co dziwić bo przecież zrobił go Wiseman zwykły rzemieślnik....

użytkownik usunięty

Bardzo się zawiodłem na tym filmie. Dawno nie widziałem nic tak totalnie bezpłciowego, drewnianego...