Dlaczego w scenie kiedy Carl skończył grać na pianinie/fortepianie (nie wiem na czym on tam grał)w wersji reżyserskiej pojawia się Ethan Hawke a wersji drugiej,nie reżyserskiej pojawia się już Colin Farrell.Chodzi mi o ten hologram ????
Wersja reżyserka jest dokładniejsza a kinowa uproszczona, aby zwykły pospolity widz mogł się połapać o co chodzi. Oryginalnie Carl wygląda jak Ethan Hawk, lecz po tym jak zostaje schwytany zmieniają mu nie tylko tożsamość ale również twarz. Odnośnie zmiany wyglądy Carl wspomina w pierwszem hologramie w banku, mówiąc to nie twoja twarz a druga scena to gdy wchodzą do metra i murzyn pyta kim o jest, a Jessica Biel odpowiada... Nie pamiętam teraz dokładnie oryginalnego nazwiska agenta, w każdym razie, że jest to on. Wtedy murzyn go przytula i mówi witaj ponownie czy jakoś tak. Kolejna sprawa to oryginalnie za bardzo chcieli zamieszczać i przez to wyszły im błedy w filmie, bo jak by miała Biel go poznać z wiadomości skoro zmieniono mu twarz? Tym się jednak nie musisz przejmować. Wyjaśniłem ci dość jasno o co chodzi. Pozdrawiam