PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95572
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

W sobotę przymieżam się by obejrzeć ten film w kinie i tu pytanie TYLKO do osób co go już widzieli. CZY WARTO?

ocenił(a) film na 7
adas_tcz_filmweb

Jezeli lubisz filmy sf to na pewno sie nie zawiedziesz. Mi sie osobiscie film podobal, tak jak zreszta poprzednia wersja. Troche szczegolow jest zmienionych, ale fabula jest ta sama. Duzo akcji i w miare z rozmyslem. Polecam.

ocenił(a) film na 7
morphadon

Sęk w tym, że oryginalnej wersji Pamięci Absolutnej nie widziałem, więc nie porównam obydwu filmów. A to co widziałem na zwiastunie właśnie skłoniło by się może wybrać na film.

ocenił(a) film na 4
morphadon

Jakie filmy "SF" nie obrażaj SF bo tu tyle tego science-fiction, że kot napłakał, więcej było w oryginale.

adas_tcz_filmweb

Jaki by nie był, to chociaż przyjemnie na Kate Beckinsale popaczeć

ocenił(a) film na 7
WariatinioS

Ten argument wystarczy by popaczeć na ten fylm:)

ocenił(a) film na 4
adas_tcz_filmweb

widziałem go dzisiaj, możesz iść tylko jeżeli
- chcesz popatrzeć na Kate, bo Jessici za dużo nie ma, Colin jest cały czas więc i tak bez różnicy,
- chcesz popatrzeć na parę (dosłownie) efektów specjalnych,
- zanudzić się,

Generalnie ja nie polecam, film jest chaotyczny skupiony tylko na megagwiazdach, bez całościowego skupienia na temacie. Jest to typowy film akcji, skupiony na akcji i tyle. Szkoda kasy.

ocenił(a) film na 7
wizi38

Dzieki. Chyb jednak odpuszcze sobie i poczekam na lepsze zblizajace sie premiery filmow.
Zbytnio za Colinem nie przepadam wiec moze i dobrze ze sie nie wybiore jednak.

adas_tcz_filmweb

Przed chwilą wróciłam, jestem absolutnie rozczarowana. Nie polecam.

toofka

A dlaczego jesteś rozczarowana, bo miałem dziś jechać do Atlantica co by go sobie zerknąć

ocenił(a) film na 8
rafal393

Moim zdaniem nie ma co porównywać obu wersji . Jest akcja jest sci-fi (wizja świata jutra Wiesmana ) świetna. Warto zobaczyć i wyrobić sobie swoje zdanie . Tez wybrałem się bez przekonania , a tu miłe zaskoczenie - całkiem przyzwoity film . Moja ocena 9/10