PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95577
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

Jestem wielkim fanem tego tytułu z 90 roku :), i powiem bałem się że będzie to gniot a co się okazało ekstra super film akcji naprawdę warto zobaczyć to nie taka kopia jak Dziewczyny z tatuażem gdzie wersja USA to kopia 100% że aż wstyd że taki aktor jak Craig gra główną rolę, film zaskakuje POLECAM

ocenił(a) film na 6
Artur88Tupac

Z tą Dziewczyna z tatuażem to trafiłeś jak kula w płot.

aronn

A Co Dziewczyna z Tatuażem to totalna kopia szwedzkiego oryginału toczka w toczkę zero jakiś zmian a nie sory róznica na końcu co do wręczenia prezentu naprawdę reżyser się bardzo wysilił nakręcił to samo tylko że z innym aktorami wielka klasa

ocenił(a) film na 6
Artur88Tupac

ty wiesz w ogóle co piszesz?Czy mam uważać,że jak juz coś zmieniono odnosnie oryginału to film już z zasady jest lepszy?A odnośnie Dziewczyny z tatuażem,nie mozna było nic zmienić,bo reżyser trzymal sie wiernie książki nawet bardziej niż twórcy wersji skandynawskiej.NIc nie kombinował i chwała mu za to,jeśli by dodał coś znaczącego od siebie,to by czytelnicy dopiero krzyk podnieśli.

aronn

To nie ma sensu robić remaka bo można nakręcić wersje polską teraz oryginał to oryginał i tyle i po CH robić kopie

ocenił(a) film na 6
Artur88Tupac

no tak to teraz wszystkie remaki wyrzućmy do kosza.A po co robią?By zarobić.

ocenił(a) film na 6
aronn

Osobiście uważam,ze Fincher powinien się wziąć za jakiś inny projekt a nie udoskonalać czyiś,ale mówię to przez pryzmat osoby która wcześniej ogladała oryginał,jeśli bym wcześniej nie ogladał wersji skandynawskiej to bym zdecydowanie wybrał Amerykańską i to dlatego,ze za projekt wziął się nie byle jaki reżyser i właśnie dla takich osób pewnie ten film robił właśnie Fincher.