PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537275}

Pamięć absolutna

Total Recall
2012
6,4 96 tys. ocen
6,4 10 1 95572
5,0 22 krytyków
Pamięć absolutna
powrót do forum filmu Pamięć absolutna

Pewnie bedzie mial lepsze efekty specyjalne ale nie dorowna filmowi z przed 20 lat.

DoktorLejdo

Najnowszy trailer z polskimi napisami: http://youtu.be/feAsLmxU_Jk

ocenił(a) film na 6
DoktorLejdo

Nikt nie będzie podrabiał, tylko przerabiał.

ocenił(a) film na 6
DoktorLejdo

nie trudno bedzie przebić wg mnie film z arnoldem bo to gniot i zapewne nie to jest ich celem a raczej zmierzenie sie z literaturą Dick'a,życze sukcesu bo dłuuuuugo czekam na porządną ekranizacje czegokolwiek tego autora,howgh

ocenił(a) film na 8
kulesz3

Trailer wgniata w fotelik. Naprawdę niezły. Mnie film z Arnoldem się bardzo podobał, ale ten wydaje się być bardziej realny. Tak jakby Raport mniejszości. Coś mi mówi że nie bedzie żle. Za Colinem Farellem raczej nie przepadam, ale lubię Kate Beckinsale, oraz Jessice Biel.

ocenił(a) film na 6
Rahabiel

Cóż,Farell nie grywa przyjemniaczków a w Minority zrobił świetną robote,miał być "znielubianą" postacią i taką był,trzymam za niego i za film silnie kciuki:)eh gdyby tak ktoś wziął na warsztat 3 stygmaty Palmera Eldritcha

ocenił(a) film na 8
kulesz3

W Raporcie mniejszości bardzo fajnie zagrał. To chyba najlepsza rola w jakiej go widziałem. Może jeszcze Rekrut, i ostatecznie Alexander. Mimo wszystko nie przepadam za kolesiem.

ocenił(a) film na 6
Rahabiel

ok:)jest w nim faktycznie coś irytującego,szkoda ze w "szefowie - wrogowie"miał niewielką role,wg mnie była świetna,czy temat Farell zamykamy?:)))

ocenił(a) film na 8
kulesz3

Tak, zamknięty. Jak lubisz sci-fi, efekty specjalne, oraz głosowania w różnych rankingach zapraszam na blog. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
Rahabiel

Alexander??? gniot jakich mało można powiedziec film o pedałach

ocenił(a) film na 8
borys1223

Tyle tylko że biseksualny Alexander (czyli nie homo) rozwaliłby ci łeb zanim byś mrugnął. Film natomiast faktycznie nie był zbyt dobry, ale Farrella, Kilmera, Leto i Jolie, zapamiętałem. Fajna była też bitwa pod Gaugamellą i sceny w Babilonie. Reszta to mieszanka wszelkiej maści przeciętności. Jeden ze słabszych filmów Olivera Stone. Mimo wszystko widziałem o niego gorsze filmy.

ocenił(a) film na 5
Rahabiel

faktycznie bi, bo ta którą wziął za żone była niesamowita

ocenił(a) film na 8
borys1223

Nie wiem o której mówisz, ale była tam jakaś dzika baba z zapadłej azjatyckiej dziury, ponoć księżniczka. Nie powiem, była ładna, lecz jak już pisałem totalnie dzika, he, he, he.

ocenił(a) film na 5
Rahabiel

no właśnie o nią mi chodzi , totalnie w moim typie

ocenił(a) film na 8
borys1223

To pewnie ta dzika kocica z Avatara też ci się podobała, przynajmniej z charakteru, co ?

ocenił(a) film na 5
Rahabiel

tego bym nie powiedział , nie patrzyłem na tą wykreowaną komputerowo postac pod tym względem. Ale za to Zoe Saldana która ją odgrywa jest bardzo ładną dupeczką

ocenił(a) film na 8
borys1223

To prawda, ale przykładowo w Star Treku nie jest już taka dzika.

ocenił(a) film na 8
borys1223

Pamiętam ją jak jeszcze grała w tym drętwym filmiku z Brytney Spears. Piosenki Brytney lubię, ale jej aktorstwo jest słabe. Jeżeli chodzi o Zoe Saldane to o ile pamiętam to był jeden z jej pierwszych filmów.

DoktorLejdo

One <>:ucking joke.

DoktorLejdo

Mam nadzieję, że też będzie scena z "wychodzącymi" oczyma

dawidzielonka

Nie będzie bo ten film to gówniana papka dla młodzieży PG13. Napewno nie dorośnie do pięt oryginalnej wersji z Arnoldem. Już teraz widać po ocenach i opiniach krytyków na IMDB, że to będzie taki sam flop jak John Carter jeśli nie większy. Jak można tak zmarnować 250mln $ ?!!!!

ocenił(a) film na 7
caleb_83

Oceny dzień po premierze i brednie pisarczyków można sobie o kant dupy rozbić. Carter to nie był wcale zły film, na pewno nie gorszy, niż ten cały Avatar, a został po prostu zmiażdżony. Więc ja mam gdzieś to, co wypisują ci kretyni i stada zmanipulowanych przez nich bezmózgich baranów.

DoktorLejdo

the same:) stare jest ciągle jare, po co kręcić nową wersję? heh...