w moim 81% i również mam ochotę zapytać WTF? Nie pasują mi anime, nie trawię ich, koniec kropka. Widocznie swojego gustu nie znam...
91%...
Niby jak!?
Nienawidzę japońskich filmów, ani seriali!
Poza tym nigdy nie oceniałem mangi na filmwebie...
Coś dziwnego próbują nam tu wcisnąć...
Obejrzyjcie kiedyś jakieś porządne anime, zamiast dragonboli, narutów i pokemonów, a kto wie, może jakieś anime będzie w waszym guście :D
Za to w moim tylko 68%, a dałem ocenę 8/10. Oj, coś tu kombinują. Film jest bardzo fajny.
Ja również nie przepadam za anime . Jako 6 letnie dziecko obejrzałam ,,Księżniczkę Mononoke'' i byłam przerażona , od tamtego czasu mam uraz do anime , chociaż filmy Mizayakiego są naprawdę dobre . A tu nagle wyskakuje wiadomość , że Filmweb znalazł film 98% w moim guście i to właśnie ten.WTF ?
Mam pytanie. Czy ktos z was, wie na na jakiej podstawie wystawiana jest ta wartosc?(mam na mysli procent w jakim spodoba ci sie film). Otoz, bierze sie pod uwage oceny innych uzytkownikow FW, ktorzy w podobny sposob ocenili filmy, ktore Ty obejzales. Przyklad: D_D_D0man obejzal i ocenil: "Troja" na 7, "Matrix" na 7, "Mononoke hime" na 10. Szymon ocenil te filmy tak samo, z ta roznica, ze nie ogladal "Mononoke hime", wiec "Mononoke" spodoba ci sie w 100%. Oczywiscie okropnie to uproscilem, gdyz jest to troszke bardziej skomplikowane ( mam na mysli to, ze bierze sie pod uwage o wiele wiecej urzytkownikow), jednak mniej wiecej na tym to polega. Wiec jesli FW stwierdza, ze cos jest w Twoim guscie, wcale nie musi oznaczac, ze film naprawde Ci sie spodoba. Najlepiej samemu przeczytac recenzje, opinie innych uzytkowniko (nie tylko na FW, gdyz mamy tu troszke "Troli"),jak i rowniez opinie krytykow aby zdecydowac czy warto obejzec dany film czynie. Oczywiscie i to nie gwarantuje tego, czy sie film spodoba czy nie. Wszystko jest kwiestia naszego gustu :>
pzdr d0man