Twórcy filmu pomylili się znacząco w zeznaniach: Otóż na początku filmu utrzymują, że Tomas został aresztowany za zabicie matki, siostry i medium...Tymczasem w napisach końcowych twierdzą, że matka popełniła samobójstwo dowiedziawszy się o śmierci swoich dzieci - to nie trzyma się kupy! Film ogólnie średni, ale na pewno lepszy niż PA4
Dokładnie, też to zauważyłam. Reżyser, który był zarówno scenarzystą jak i odtwórcą roli Thomasa, chyba za dużo ról wziął na siebie i na końcu zapomniał już o tym co było na początku. Film generalnie jak dla mnie dość słaby, myślałam, że jakoś ciekawiej się rozkręci jak w PA. No i że będzie może jakaś miażdżąca końcówka, a tu klops. Przez cały seans ziewałam, aż do samego końca.
Dokładnie :| Chociaż można na siłę polemizować, że gdy Thomas znalazł siostrę , zadzwonił na policję policja go zgarnęła i tam w celi popełnił samobójstwo. A matka gdy o tym się dowiedziała to zrobiła to samo hehe
Za dużo tych samobójstw, ale jakaś opcja to jest:D Polecam obie części Grave Encounters.Miazga
Niech ktoś mi to wyjaśni, dlaczego jak Thomas ładnie zabezpieczył dom zamykając drzwi na klucz oraz roziweszając dzwoneczki to duch/demon wszedł do mieszkania przez ZAMKNIĘTE drzwi, ale jak chłopak uciekł do łazienki i zatrzasnął drzwi to już duch nie przeszedł przez te drzwi.
Duch boi się łazienek, czasem brzydko tam pachni...a tak na poważnie nie da się tego wytłumaczyć:)