PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550991}
5,6 6,3 tys. ocen
5,6 10 1 6297
6,0 2 krytyków
Paranormal Entity
powrót do forum filmu Paranormal Entity
ocenił(a) film na 7
anusia0489

zgadzam się, był ciekawszy i jak do tej pory nie ma naciąganych części ;)

Przemek199431

Tak:) pozatym Akcja filmu dzieje się szybko bez zbędnych dłużyzn.Polecam:)

anusia0489

raczysz żartować, koleżanko?...

szarobury1321

nie jestem Twoja kolezanka, nie rozumiem pytania (rozwin swoja mysl) ;]

anusia0489

koleżanka najwyraźniej nie grzeszy rozumem, skoro nie rozumie i w nawiasie (domyśle) piszę mi wskazówki, jakbym był pięcioletnim dzieckiem...

nie widzę w tym filmie NIC lepszego od porównywanego przez koleżankę filmu.

szarobury1321

moze jestes piecioletnim dzieckiem?xD nie zamierzam dyskutowac z Toba dziecinko xD Pozdrawiam:)

anusia0489

gdy brakuje argumentów albo inteligencji, to i brak chęci do dysputy... nie dziwię się.

pozdrawiam także.

szarobury1321

eh...brak slow dla kogos takiego jak Ty.Zastanow sie lepiej komu brak argumentow albo inteligencji w tej sytuacji:)To ja sie dziwie xD Pozdrawiam.

anusia0489

nic dodać, nic ująć, nie ma z kim rozmawiać.
stawiając co chwila znaczek xD nie nardobisz indolencji umysłowej...

paa.

szarobury1321

haha dobre xD gratuluje zasobu slow xd gdzie idziesz?nie chcesz juz ze mna dyskutowac?;d szkoda:) Pozdrawiam serdecznie:)

ocenił(a) film na 7
szarobury1321

Drogi inteligentny kolego, pisze się albo "pisze mi wskazówki" albo "piszę sobie wskazówki". "piszę mi wskazówki" jest niepoprawne stylistycznie. A "xD" to nie znaczek a litery ew. emotikon

Blue_XD

Zwykła literówka, a ten Twój emotikon to zwyczajny znaczek złożony z liter, dobry do wyrażania emocji dla gimnazjalistów.

ocenił(a) film na 4
anusia0489

ty chyba żartujesz koleżanko

tomeknet

z czym sobie zartuje Drogi kolego? xD

anusia0489

Lol, chyba kpisz. PE ssie.

KeiChan

haha co za ludzie xD

anusia0489

Właśnie, właśnie. Aż żal Ciebie czytać, dziecko.

KeiChan

Kto tu sie zachowuje jak dziecko?hmm..? tylko dzeci odpowiadaja tak jak Ty.Żal mi Ciebie :)Pozdrawiam.

anusia0489

Kiedy wreszcie zrozumiecie ze kazdy ma inna opinie odnosnie danego filmu? Szacunek! zacznijcie szanowac innych:)Pozdrawiam:)

anusia0489

Szacunek za szacunek. Ty jakoś nie okazujesz go innym.
Swoją drogą... dzieci odpowiadają: ''żal mi Cię'', a nie ''aż żal Ciebie czytać''. Jest pewna różnica, której niestety nie dostrzegasz. Nie ten wiek.

KeiChan

hahahahahhaha no to teraz pojechałas xD ile masz lat? jestem pewna ze jestes ode mnie mlodsza xD Powiedz gdzie wyczytalas ze nie mam szacunku do innych ?xDD swoja droga jestes bardzo smieszna xD

anusia0489

Wnioskuję po emotkach. Normalni, dojrzali ludzie nie używają ich aż w takiej ilości. Jeśli mam Ci podać mój wiek, sama wpierw podaj mi swój. Informacja za informacja. Choć pewnie i tak skłamiesz.

KeiChan

anusia0489 tu masz odpowiedz :) hahahhaha nie rozsmieszaj mnie xDDD hahahahahh uwielbiam dodawac emotikonki.To oznacza ze jestem za mloda???hahahahahahah Żaaaalll dziewczyno.

anusia0489

tiaaaaaaaaa chyba rok to to "04" wyszczekana małolata

KeiChan

Czekam...Panno Keichan.

anusia0489

Odpowiedz mi w koncu gdzie widzisz brak szacunku do innych w moich wypowiedziach?czekam!:)

anusia0489

Powiem Twoim językiem:
hahaha, jaki żal, spadaj, gówniaro xDD '89 rocznik a zachowujesz się gorzej niż 12-latka. żaa-aal.pee-eel xDD
Dotarło?

KeiChan

hahahhahahahahahahh xD dowiem sie w koncu ile Panna ma latek? xD musisz byc duuuuuzooo mlodsza.Nie jestem gowniara poprostu smiesza mnie takie osoby jak Ty :)))))))))zycze milego dnia.3maj sie xD

anusia0489

Uciekaj z podkulonym ogonem.

KeiChan

xD przeciez nie będe tracila czasu dla kogos takiego jak ty:) dotarło ?? xDDD

anusia0489

To co tu jeszcze robisz?

KeiChan

odpisuje takiej .....jak ty xD idz sie pouczyc do klasowki xd

anusia0489

halooooo!! jest tam kto?;dddd

anusia0489

Sorry, ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie czatuję na swoją ofiarę jak jakiś psychopata.
Idź na dwór.

KeiChan

o czym ty mowisz?? No ale to po co w ogole odpisujesz? sama zaczelas ta dyskusje.

anusia0489

Na serio: nie wierzę, że masz te 22 lata.

KeiChan

nie obchodzi mnie czy wierzysz czy nie:)i daaaalej ciagniesz temat ...eh...skonczysz kiedys??

anusia0489

a dokladniej 22 i pół cieszy cie to? xD

KeiChan

acha zapomnialabym.Tak zachowuje sie dorosła osoba, piszac :"Lol, chyba kpisz. PE ssie " ? xD chyba raczej nie, nie sądzisz?:)

anusia0489

Tobie akurat najmniej o tym decydować. Popatrz na swoje posty i dojrzej trochę.

KeiChan

nieee ja odpowiem tak jak ty sssiiijjj Pe xD

anusia0489

Wow, na serio jesteś żałosna. Widać, że miałaś zrąbane dzieciństwo. Tatuś Cię dręczył i teraz rzucasz takimi tekstami.

KeiChan

haha skad takie przypuszczenie?? xD akurat moi rodzice sa najlepszymi rodzicami na swiecie...moze twoi cie bili albo cos w tym stylu.Ja mialam piekne dziecinstwo:)ty pewnie nie...no coz przykro mi:) podobno jak ludzie nie wiedza co powiedziec to wrzucaja na rodzicow xd podobnie jest w twojej sytuacji.I ja jestem zalosna ? przeciez ja wykorzystuje jedynie twoje slowa xd nie zauwazylas jeszcze tego ofiaro??:D

anusia0489

Sorry, nie chciało mi się czytać.
A Ty ponoć miałaś nie marnować na mnie czasu.

KeiChan

no doooobrze bo tez mi sie juz znudzila ta rozmowa i nie mysl ze uciekam bo sie przestraszylam albo cos w tym stylu...poprostu musze zalatwic pare spraw.Mimo wszystko dziekuje za dyskusje.Pozdrawiam.

anusia0489

Pa paa.

KeiChan

Co ja pacze?

Yanglegend

Co ja czytam?

anusia0489

Boże dziewczynko ile Ty masz lat? Poważnie 22? To chyba jakaś opóźniona jesteś... Już nie będę pisał o Twoim nadużywaniu emotek, co wypomnieli Ci wcześniej ale Twoje wypowiedzi są po prostu żałosne. To ma być lepsze od Activity? No chyba kpisz, lubię filmy tego typu ale to marna zżynka i nic więcej w zasadzie. Zastanów się trochę nad sobą i swoimi wypowiedziami.

Mikus773

jesus jak można tak zaszczuć człowieka?i za co? anusia0489 wyraziła swoja opinie a kilka osób z jakimiś problemami psychicznymi czepia się za wszelką cenę i do tego bez kompletnego poczucia humoru I w ogóle fajniej jest być starszym na luzie niż kimś o spiętym i niedowartościowanym umyśle :|