koleżanka najwyraźniej nie grzeszy rozumem, skoro nie rozumie i w nawiasie (domyśle) piszę mi wskazówki, jakbym był pięcioletnim dzieckiem...
nie widzę w tym filmie NIC lepszego od porównywanego przez koleżankę filmu.
gdy brakuje argumentów albo inteligencji, to i brak chęci do dysputy... nie dziwię się.
pozdrawiam także.
eh...brak slow dla kogos takiego jak Ty.Zastanow sie lepiej komu brak argumentow albo inteligencji w tej sytuacji:)To ja sie dziwie xD Pozdrawiam.
nic dodać, nic ująć, nie ma z kim rozmawiać.
stawiając co chwila znaczek xD nie nardobisz indolencji umysłowej...
paa.
haha dobre xD gratuluje zasobu slow xd gdzie idziesz?nie chcesz juz ze mna dyskutowac?;d szkoda:) Pozdrawiam serdecznie:)
Drogi inteligentny kolego, pisze się albo "pisze mi wskazówki" albo "piszę sobie wskazówki". "piszę mi wskazówki" jest niepoprawne stylistycznie. A "xD" to nie znaczek a litery ew. emotikon
Zwykła literówka, a ten Twój emotikon to zwyczajny znaczek złożony z liter, dobry do wyrażania emocji dla gimnazjalistów.
Kto tu sie zachowuje jak dziecko?hmm..? tylko dzeci odpowiadaja tak jak Ty.Żal mi Ciebie :)Pozdrawiam.
Kiedy wreszcie zrozumiecie ze kazdy ma inna opinie odnosnie danego filmu? Szacunek! zacznijcie szanowac innych:)Pozdrawiam:)
Szacunek za szacunek. Ty jakoś nie okazujesz go innym.
Swoją drogą... dzieci odpowiadają: ''żal mi Cię'', a nie ''aż żal Ciebie czytać''. Jest pewna różnica, której niestety nie dostrzegasz. Nie ten wiek.
hahahahahhaha no to teraz pojechałas xD ile masz lat? jestem pewna ze jestes ode mnie mlodsza xD Powiedz gdzie wyczytalas ze nie mam szacunku do innych ?xDD swoja droga jestes bardzo smieszna xD
Wnioskuję po emotkach. Normalni, dojrzali ludzie nie używają ich aż w takiej ilości. Jeśli mam Ci podać mój wiek, sama wpierw podaj mi swój. Informacja za informacja. Choć pewnie i tak skłamiesz.
anusia0489 tu masz odpowiedz :) hahahhaha nie rozsmieszaj mnie xDDD hahahahahh uwielbiam dodawac emotikonki.To oznacza ze jestem za mloda???hahahahahahah Żaaaalll dziewczyno.
Powiem Twoim językiem:
hahaha, jaki żal, spadaj, gówniaro xDD '89 rocznik a zachowujesz się gorzej niż 12-latka. żaa-aal.pee-eel xDD
Dotarło?
hahahhahahahahahahh xD dowiem sie w koncu ile Panna ma latek? xD musisz byc duuuuuzooo mlodsza.Nie jestem gowniara poprostu smiesza mnie takie osoby jak Ty :)))))))))zycze milego dnia.3maj sie xD
Sorry, ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie czatuję na swoją ofiarę jak jakiś psychopata.
Idź na dwór.
acha zapomnialabym.Tak zachowuje sie dorosła osoba, piszac :"Lol, chyba kpisz. PE ssie " ? xD chyba raczej nie, nie sądzisz?:)
Wow, na serio jesteś żałosna. Widać, że miałaś zrąbane dzieciństwo. Tatuś Cię dręczył i teraz rzucasz takimi tekstami.
haha skad takie przypuszczenie?? xD akurat moi rodzice sa najlepszymi rodzicami na swiecie...moze twoi cie bili albo cos w tym stylu.Ja mialam piekne dziecinstwo:)ty pewnie nie...no coz przykro mi:) podobno jak ludzie nie wiedza co powiedziec to wrzucaja na rodzicow xd podobnie jest w twojej sytuacji.I ja jestem zalosna ? przeciez ja wykorzystuje jedynie twoje slowa xd nie zauwazylas jeszcze tego ofiaro??:D
no doooobrze bo tez mi sie juz znudzila ta rozmowa i nie mysl ze uciekam bo sie przestraszylam albo cos w tym stylu...poprostu musze zalatwic pare spraw.Mimo wszystko dziekuje za dyskusje.Pozdrawiam.
Boże dziewczynko ile Ty masz lat? Poważnie 22? To chyba jakaś opóźniona jesteś... Już nie będę pisał o Twoim nadużywaniu emotek, co wypomnieli Ci wcześniej ale Twoje wypowiedzi są po prostu żałosne. To ma być lepsze od Activity? No chyba kpisz, lubię filmy tego typu ale to marna zżynka i nic więcej w zasadzie. Zastanów się trochę nad sobą i swoimi wypowiedziami.