5,6 6,3 tys. ocen
5,6 10 1 6309
Paranormal Entity
powrót do forum filmu Paranormal Entity

Na mnie takie filmy bardzo działają. Jedni tutaj piszą że podróbka PA, no dobra, ale co w tym złego? Był tak samo straszny a momentami i straszniejszy. Zaraz ktoś odpisze, że jego ten film wcale nie przestraszył. Ha, to zamiast iść do kina, albo oglądać z ekipą puście go sobie samemu nocą ;]. Ja akurat mam dość duży dom, więc trochę się wzdrygnełem gdy mniej ww połowie filmu, o 1:30 w nocy usłyszałem jakiś hałas w kuchni. Na szczeście były to tylko szyby od wiatru. Myślałem, że nie obejrze po tym do końca, ale jakoś się przełamałem. Zresztą podobnie miałem z PA, Rec 1 i 2 i ostatnio Czwartym Stopniem.

lkz

No to witaj w klubie. Na mnie tego typu filmy działają za bardzo. Puszczenie go po 24, kiedy jest ciemno i oglądanie go samemu naprawdę osrać się idzie. Nie wyobrażam go sobie obejrzeć w kinie, gdzie pokemony jedzą popcorn, w domu z kumplami albo przed 24. Bądźmy szczerzy tego typu filmy nie są dla wszystkich po prostu trzeba się wczuć w klimat filmu, a wtedy wynik jest bardzo satysfakcjonujący.

bandofbrothers

Zgadzam się w stu procentach, należy się wczuć w klimat filmu bo inaczej nie będzie straszny.