Prosiłem was dwóch i Davusa jeszcze :) Wiecie, tak gwoli pewności... Mam nadzieję, że to nie problem.
Spóźniłeś się.
https://www.filmweb.pl/film/Pae-reo-sa-i-teu-2019-798143/discussion/No+to...,308 8914
Szybki niczym filmwebowy rewolwerowiec xD Btw. Czekam na nowy film Bonga, zawsze go lubiłem, a recenzje zachwycają. Koreańscy filmowcy potrafią genialnie łączyć z pozoru odrębne gatunki filmowe.
Trenowałem u Mistrza. xD O Bongu wiele dobrego słyszałem i swoją drogą nawet fajnie, że nagrodzili tym razem reżysera specjalizującego się w gatunkowym kinie. Muszę obejrzeć szcególnie tą "Zagadkę zbrodni".
Polecam "Zagadka zbrodni" wielki film. Choć na "Parasite" też czekam, mam nadzieję, że niedługo będzie w naszych kinach.
na japońskich Złodziejaszków przyszło nam czekać blisko rok, mimo zwycięstwa w cannes i nominacjach do bafta, globów i oscara... tu pewnie będzie podobna sytuacja
Akurat dystrybucją do Koreedy w przeciwieństwie do Bonga nie zajmowali się specjaliści z Gutek Film, tylko jacyś mniej doświadczeni ludzie. Takie "The Square" z kolei dzięki Gutkowi pojawiło się w kinach z 4 miesiące po zdobyciu Palmy ;)
jakies wiesci o premierze w Polsce? predzej bedzie na torrentach - jednak w domu to nie to samo co w kinie, obym sie mylil.
Gutek zapowiedział że film pojawi się prawdopodobnie jesienią. Tylko tyle wiadomo