Minęły trzy lata odkąd Percy i jego eskadra sprofanowała mitologię i sprawiła, że wystawiłem moja pierwszą jedynkę na filmwebie już powoli zaczynałem zapominać o tym gwałcie na kinematografii, aż tu nagle dowiaduję się, że 13 kwietnia 2013 (jakże trafna data) ONI powrócą. Jedyną nadzieją dla kontynuacji jest zmiana reżysera i scenarzysty przydałaby się jeszcze zmiana obsady i może nie będzie to kolejna klapa.
super film DLA DZIECI! I Stare zapyźiałe przemądrzałę konie, lepiej by było gdyby nie wylewali tutaj swoich żalów, tylko zrobili coś pożytecznego Wiecej dystansu! Ja czekam z niecierpliwoscia na premiere
Dzieci o których wspominasz musiałyby być ślepe i przygłuche, żeby ten film się im spodobał, poza tym widziałem jak dzieci reagują na ten film i albo się go bały albo zasypiały więc wątpię w twoją rację. Jeśli zaś chodzi o drugą część mam w sobie na tyle dystansu, że obejrzę ją by stwierdzić czy nie będzie tak słaba jak poprzednia i w razie potrzeby znów wyżalę się na Filmwebie pozdrawiam.
to sobie ogladaj pseudo inteligentne filmy. Dzieciom raczej takie sie nie spodobaja :) Pamietaj ze to jest na podstawie książki. Może dzieki temu filmowi kilkoro z nich po nią sięgneło? Z reszta nie takie głupoty ogladaja całe dnie na disnay xd .. ale co ty mozesz wiedziec?
Gdyby nie film (który mi się bardzo spodobał) nigdy pewnie bym nie usłyszał o Percym a jak już bym zobaczył to w sklepie czy bibliotece to na pewno bym nie wzioł. Tak samo mam z Igrzyskami Śmierci, Stracharz/Seventh son, World war z, Władca Pierścieni/hobbit no i na czele Harry Potter
Proponuje więcej czytać ("na pewno bym nie wzioł."), a mniej kina z dubbingiem pozdrawiam.
Może nie za dużo czytam ale jak to sobie wyobrażasz? wchodzę do biblioteki i wypożyczam każdą książkę po kolei? Jeśli tak nie zrobię to jest 95% szans że ominę połowę z wyżej wymienionych, a przecież nie wiem co mi się spodoba a co nie
Gdyby Percy był puszczany z napisami to bym zdecydowanie wybrał taką wersje (głos Annabeth w orginale jest piękny)
nie wiem co ci sie w tym nie odoba. Czytałem książke o tyn i miotlogie różne i ten film jets naprawde fajny
Świetnie, że chociaż tobie się podoba, na mój osąd może też wpływać cień pierwszej części, która była do bani, druga z kolei nie poprawiła mojego nastawienia co do tej serii wręcz przeciwnie, gdyby bogowie olimpijscy istnieli to zaraz po premierze spopielili by ten twór (i nie mówię tego z radością ja bym strasznie chciał żeby ten film był dla mnie taki jak dla ciebie "fajny", bo pomysł jest niezły tylko wykonanie mizerne)
p.s. Odbiegając od tematu poczytaj jeszcze trochę książek jest z tego większa frajda, a i byków się później mniej wypisuje na forach pozdrawiam