PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825998}

Perfekcja

The Perfection
2018
5,5 10 tys. ocen
5,5 10 1 10492
5,7 14 krytyków
Perfekcja
powrót do forum filmu Perfekcja

Nie wierze normalnie.... w/g Netflixa najwyrazniej wiekszosc spoleczenstwa jest homo... 5 produkcja z rzędu która odpaliłem i bah.... już dwie babki jak gdyby nigdy nic, jak gdyby to było normalne wala ze sobą do łózka..... Znaczy ja wiem jak to wygląda w głowach producentów, nie do końca takich chorych na lewactwo. Zwyczajnie z tego jest kasa, to sie promuje, na sile promuje wiec mamy wręcz nienormalna ilosc nienormalności. Współczuje dzisiejszej młodzieży bo robi jej sie wielka krzywdę takim spaczonym wizerunkiem świata. Juz widuje co raz częściej w okolicach centrum dzieci....tak dzieci,12-14 lat dziewczynki, idące za rączkę czy w innym czułym objęciu...
Gdybym nie miał Netflixa za darmo, bo brat ma jedna wolny profil, to na bank bym zrezygnował z subskrybcji bo oni już sięgnęli dna....i mimo to brną dalej. W sumie i tak z Plexa korzystam najwięcej bo można sobie cos bez bezczelnej propagandy lgbtqwerty... to jest niesamowite wrecz jak bolszewicy mimo tylu lat dobrali sie do zachodu....nie wyszło z klasa robotnicza to i podziałem klasowym to zmienili to na wszelakie uciskane mniejszości szczególnie seksualne..... nie no... tutaj to brawa się im należą jednak