Za dużo w nim chociażby fachowej terminologii. Przy szybkich wymianach zdań, zwykły widz nie
wie o co chodzi, co się dzieje i z czym się to je. No i z Duchovnego taki Rosjanin jak ze mnie murzyn..
Wyjaśnij mi co tam było zagmatwanego?? :-). Oczywiście była fachowa terminologia ale było też pokazane co robią. Tylko debil może nie skumać tego filmu. Film 6/10, mogli lepiej zagrać byłoby wyżej.
Czy ja napisałem że "nie skumałem tego filmu"? Napisałem, że dla laików może być zagmatwany. Ale zawsze jakiś osioł może mieć pretensje o wszystko i obrażać od debili kogo popadnie. Znalazł się znawca łodzi podwodnych.
to nie było skierowane do ciebie, tylko ogólna uwaga, że w tym filmie nie ma nic trudnego do pojęcia. Wydają specjalistyczne komendy i jest pokazane co robi łódź. Tak więc nie rozumiem dlaczego sądzisz że ktoś nie zrozumie tego filmu. A jeśli taki by się znalazł to nie będzie zbyt rozgarnięty. Twoja ocena 3 jest krzywdząca, choć zauważam że mamy podobne oceny innych filmów. Sugeruje pooglądać więcej filmów klasy B to będziesz kolego wiedział co to jest film na 3 :-)