PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624096}

Pięć narzeczonych

Pyat nevest
2011
6,7 1,1 tys. ocen
6,7 10 1 1075
Pięć narzeczonych
powrót do forum filmu Pięć narzeczonych

słabe

ocenił(a) film na 3

Jeżeli komedia ma być śmieszna , to tutaj humor był słaby , na siłę trochę.
Jeżeli w filmie ma być ciekawa historia , to tu nie było ciekawie, było przewidywanie i trochę nudno.
Jeżeli Rosyjskie kino ma mieć Rosyjski klimat, to tu był klimat. Chyba to jest jedynym plusem tego filmu.

ocenił(a) film na 8
Pitti_2

Z całym szacunkiem, ale nie zgadzam się z Tobą. ;) Film fakt był przewidywalny (a która taka komedia nie jest?), miał kilka dłużyzn, ale ogólnie oglądając go, co chwilę nie mogłem się powstrzymać od salw śmiechu. Moim zdaniem to bardzo fajna, pogodna komedia, którą zdecydowanie warto zobaczyć. :)

LechoslawWilk

Zdecydowanie się zgadzam! Do mnie do pokoju aż domownicy zaczęli ściągać dziwiąc się, co za ubaw tutaj mam. :D Film doskonały na poprawę humoru.

użytkownik usunięty
Pitti_2

Najpierw trzeba wyjść ze skorupy i otworzyć się na ludzi by zrozumieć ten film i jemu podobne obrazy kolego...

ocenił(a) film na 3

Najpierw trzeba być czyimś kolegą by móc o kimś tak powiedzieć.

użytkownik usunięty
Pitti_2

To fakt z dzieciakami nie zadaję się, masz racje...

ocenił(a) film na 3

A ja z przygłupami.

użytkownik usunięty
Pitti_2

Trafnie określiłeś się dzieciaczku, a teraz idź zjedz coś bo Ci cukier widzę skoczył, może mamusia da Ci kogel mogel...

ocenił(a) film na 3

Określiłem ciebie debilu. Skąd możesz wiedzieć że mi cukier skoczył? Widzisz to?Jesteś jasnowidzem?Wyjść ze skorupy? Że niby taka mądra metafora? Bawisz się z psychologa psycholu? Może i robisz wrażenie na sobie podobnych, ale na mnie raczej nie, także zrób coś dobrego dla świata i wejdź do skorupy i już z niej nie wychodź.

użytkownik usunięty
Pitti_2

Jesteś tak głupi że nie zrozumiałeś mojej aluzji do Ciebie chłopaczku, żal dupę ściska że te wasze pokolenie jest aż tak ułomne...

ocenił(a) film na 3

To że komuś się coś nie spodoba, wcale nie musi oznaczać że tego nie zrozumiał. Kto Ci dał prawo oceniać innych? Tutaj oceniamy i dyskutujemy o filmach ,a nie o oceniających filmy. Tak się składa, że lubię rosyjskie kino. Ten film akurat mi się nie spodobał i mam prawo o tym tu napisać. Jeżeli masz odmienne zdanie, to napisz dlaczego Ci się podobał, co Cię w nim urzekło, a nie krytykuj mnie i nie baw się tu w mędrca.

użytkownik usunięty
Pitti_2

Jakbyś lubił rosyjskie kino, w ogóle ambitne kino, to byś nie dał kolego 3 temu obrazowi i tyle...

ocenił(a) film na 3

Ten film mi się nie spodobał i napisałem dlaczego, podałem argumenty.Skoro masz inne zdanie i uważasz że zasługuje na 6, to też to uargumentuj. Może mnie przekonasz, ale skup się na filmie, a nie na mojej ocenie. Czekam więc, co Cię urzekło w tym ,jak sądzisz ambitnym obrazie?

użytkownik usunięty
Pitti_2

Jakby był ambitny dałbym 9 nie 6, lekkie i przyjemne kino to argumenty za moje...

ocenił(a) film na 3

Dałeś 6, ok.szanuję to. Uszanuj też moje 3i zwróć uwagę, że mogłem dać np.1 .

użytkownik usunięty
Pitti_2

Ok spox, niech Ci będzie...