PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=736788}

Piękna i Bestia

Beauty and the Beast
2017
7,2 144 tys. ocen
7,2 10 1 143837
5,5 50 krytyków
Piękna i Bestia
powrót do forum filmu Piękna i Bestia

Pewnie już wiecie ,że ten długo wyczekiwany przez fanów i nie tylko film będzie jedynie możliwy w wersji dubbingowej prawda? Cóż...obejrzę sobie ten film na internecie. A szkoda...

użytkownik usunięty
roxyki

Na stronie CC widziałam, że będą też seanse z napisami, ale tylko w godzinach wieczornych...

ocenił(a) film na 8

No a kiedy mają być jeśli nie wieczorem? Dorośli ludzie pracują przecież

użytkownik usunięty
tolerancja91

Jasne, ale przecież np. w weekendy zazwyczaj nikt nie pracuje.

ocenił(a) film na 9
tolerancja91

Nie wszyscy dorośli ludzie pracują od rana do popołudnia. Jeśli ktoś pracuje popołudniami lub na nocki, a chciałby iść na film z napisany to może sobie tylko pomarzyć.

ocenił(a) film na 9
Isabella91

napisami*

roxyki

Z napisami też jest. Więc nie siejmy paniki

kamilxxx09

Na seanse w cały weekend (17-19.03) widziałem seanse tylko z dubbingiem. Co prawda tylko w Multikinie sprawdzałem.

happalainen

W heliosie są też seanse z napisami

ocenił(a) film na 9
happalainen

Multikino Kraków - 20:45 napisy, 21:20 napisy sobota 18.03
ja sprawdzałem naprawdę

stasikjr

Thanks, ja sprawdzałem jakiś tydzień temu we Wrocławiu (miejsce zamieszkania), ale i tak dziękuję ślicznie za podpowiedź :)

ocenił(a) film na 8
roxyki

U mnie tylko jeden seans z napisami w CC o 20:40, ale dla mnie to za późno. Reszta dubbing, 3D, IMAX, 4DX... a w Multikinie w ogóle nie ma z napisami. Szkoda, że nie pójdę na to do kina, trochę czekałem.

roxyki

Ja wczoraj byłam w Heliosie na wersji z napisami, więc jest taka opcja, w weekendy również :)

ocenił(a) film na 8
roxyki

Gliwice my mamy Napisy HA ! :D ale tylko o godz 19 i jeden seans xD

ocenił(a) film na 5
roxyki

Wczoraj byłam na seansie z napisami. Jakoś nie wyobrażałam sobie PL dubbingu do tego filmu, zwłaszcza jeżeli mieliby piosenki zdubbingować. Emma ładnie śpiewała, choć dalej uważam że nie pasuje ona do roli Belli :(

ocenił(a) film na 10
roxyki

Zatem obejrzyj po angielsku :)

Landrynaa

Chętnie! Gdzie? Bo na loty do Londynu średnio mam czas...

ocenił(a) film na 9
roxyki

Są napisy w Multikinie i CC, jeden seans dziennie, dość późno. Ale WARTO.