Pewnie już wiecie ,że ten długo wyczekiwany przez fanów i nie tylko film będzie jedynie możliwy w wersji dubbingowej prawda? Cóż...obejrzę sobie ten film na internecie. A szkoda...
Na stronie CC widziałam, że będą też seanse z napisami, ale tylko w godzinach wieczornych...
Nie wszyscy dorośli ludzie pracują od rana do popołudnia. Jeśli ktoś pracuje popołudniami lub na nocki, a chciałby iść na film z napisany to może sobie tylko pomarzyć.
Na seanse w cały weekend (17-19.03) widziałem seanse tylko z dubbingiem. Co prawda tylko w Multikinie sprawdzałem.
Multikino Kraków - 20:45 napisy, 21:20 napisy sobota 18.03
ja sprawdzałem naprawdę
Thanks, ja sprawdzałem jakiś tydzień temu we Wrocławiu (miejsce zamieszkania), ale i tak dziękuję ślicznie za podpowiedź :)
U mnie tylko jeden seans z napisami w CC o 20:40, ale dla mnie to za późno. Reszta dubbing, 3D, IMAX, 4DX... a w Multikinie w ogóle nie ma z napisami. Szkoda, że nie pójdę na to do kina, trochę czekałem.
Wczoraj byłam na seansie z napisami. Jakoś nie wyobrażałam sobie PL dubbingu do tego filmu, zwłaszcza jeżeli mieliby piosenki zdubbingować. Emma ładnie śpiewała, choć dalej uważam że nie pasuje ona do roli Belli :(